Punavihersokeus johtaa vastuuttomaan maahanmuuttopolitiikkaan

Ruotsin Göteborgin kaupungissa sijaitsee lähiö nimeltä Hjällbo, joka on yksi Ruotsin pahamaineisimmista lähiöistä. Hjällbo on kuulemma täysin irrallaan maan kontrollista. Eipä ihme, kun 90 prosenttia Hjällbon asukkaista on maahanmuuttajia tai heidän jälkeläisiään eikä siellä puhuta ruotsia. Lähiötä hallitsee Ruotsin valtion sijaan rikolliset, jotka jakautuvat sukuklaaneihin. Hiljattain Hjällbossa 21-vuotias mies ampui 44-vuotiaan miehen teloitustyyliin kaupassa keskellä sunnuntaipäivää. Tekijä oli kytköksissä niin sanottuun ammattirikollisten Hjällbo-verkostoon. Murhan aikaan kaupan edustalla oli myös ollut poliisi.

Ruotsin poliisi arvioi, että rikollisjärjestöihin kuuluu 5000 henkilöä, ja tämän luvun uskotaan kasvavan kiihtyvällä tahdilla. Ruotsissa on arvioitu olevan noin 60 ”haavoittuvaa” aluetta, jossa valtaosa asukkaista on joko itse syntynyt muualla kuin Ruotsissa tai heidän molemmat vanhempansa ovat ulkomaalaisia.

Ruotsin vastuuton maahanmuuttopolitiikka on johtanut siihen, että Ruotsin Kokoomuksesta on ehdotettu jopa armeijan käyttämistä Hjällbon rikollisia vastaan. Ruotsin pahamaineisten lähiöiden meno alkaa jo kuulostaa lähes samalta kuin Brasilian faveloissa.

Ruotsin tiestä on varoiteltu täällä Suomessa jo pitkään. Onneksi täällä meillä ei vielä olla tilanteessa, jossa harkitaan armeijan lähettämistä lähiöihimme. Jotta Ruotsin tilanne voitaisiin myös jatkossakin välttää, niin tulisi Suomessa ottaa mallia Tanskan pakolaispolitiikasta, jossa puhutaan nollalinjasta pakolaisten suhteen. Tällaiseen politiikkaan ei tietenkään nykyisellä vihervassaripolitiikalla ole toivoakaan, mutta toivoa paremmasta voisi olla sitten seuraavissa eduskuntavaaleissa äänestämällä.

Uutislähteet:

https://www.verkkouutiset.fi/tallainen-on-ruotsin-pahamaineisin-lahio-kukaan-taalla-ei-ole-turvassa/#4871a62f

https://www.verkkouutiset.fi/stefan-lofven-tama-hirvittava-vakivalta-hajottaa-ruotsia/?ref=rns_fb#4871a62f

https://www.verkkouutiset.fi/ruotsin-poliisin-hatahuuto-tuhannet-nuoret-valmiita-murhaamaan/#4871a62f

+9
Jani Raespuro
Kokoomus Espoo
Ehdolla kuntavaaleissa

Olen vuonna 1983 syntynyt, avioliitossa ja perheeseen kuuluu myös kolme lasta. Vapaa-aikani kuluu kuntosalilla ja lasten harrastuksissa. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja töissä olen lastensuojelussa sosiaalityöntekijänä. Olen ehdolla Espoon kaupunginvaltuustoon Espoon Kokoomuksen riveistä kuntavaaleissa 2021.
Sähköposti: jani.raespuro.jr@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu