Ruotsissa maksetaan nyt järkyttävää hintaa maan haitallisesta maahanmuuttopolitiikasta, poliisikin kyynelehtii asian edessä!

Ruotsin integraatiopoliisi kuvaa lähiöiden jengiväkivalta ongelmaa sanoilla ”giganttinen”. Rikollisorganisaatiot toimivat Ruotsin lähiöissä kuin mafia, kiristävät eräänlaista suojelurahaa paikallisilta yrityksiltä. Integraatiopoliisin mukaan lähiöissä myös harrastetaan asiaan liittyen ihmisten uhkailua, joka saa ihmiset vaikenemaan. Mikä pahinta, niin asiasta vaikenee myös Ruotsin poliisi.

Integraatiopoliisi on yrittänyt herätellä poliitikkoja ongelmaan ja siihen, että kyse on vakavammasta järjestäytyneen rikollisuuden ongelmasta. Vuonna 2019 integraatiopoliisi kertoi, että islamististen terrorijärjestöjen riveissä on taistellut 300 göteborgilaista, joista osa sitten Ruotsiin palattuaan on jatkanut muiden muslimien, kristittyjen ja jezidien vainoamista.

Ruotsin lähiöiden jengirikollisuudesta on varoiteltu ja uutisoitu pitkään myös Suomessa. Suomessa ei saa olla sinisilmäinen ja naiivi turvapaikanhakijoiden suhteen kuten turvallisuudesta vastaava ministeri Ohisalo on ollut. Lähi-Idästä tulleiden turvapaikanhakijoiden kotouttaminen on liian usein mission impossible, tämä on tullut huomattua oman työnkin puolesta. Yhtenä syynä ovat muun muassa liian suuret erot uskonnosta johtuvista kulttuurieroista.

Vuoden 2015 turvapaikka ryntäyksestä on otettava opiksi ja mallia haettava tiukkaan maahanmuuttopolitiikkaan esimerkiksi Tanskasta, jossa on puhuttu poliittisella tasolla nollalinjasta turvapaikanhakijoiden suhteen. Suomessa tulisi Tanskan mallin mukaisesti alkaa tarkastelemaan, että ovatko esimerkiksi Isisin otteesta vapaat Irak ja Syyria turvallisia maita paluumuutolle. Esimerkiksi Isisin raunioittamaan Mosulin kaupunkiin kaivattaisiin nyt kipeästi maanmiehiä kaupungin uudelleen rakentamista varten.

Uutislähde:

https://www.verkkouutiset.fi/ruotsalaispoliisi-puhkeaa-kyyneliin-videolla-ongelma-on-jattimainen/#4871a62f

 

 

+15
Jani Raespuro
Kokoomus Espoo

Olen vuonna 1983 syntynyt, avioliitossa ja perheeseen kuuluu myös kolme lasta. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja töissä olen lastensuojelussa sosiaalityöntekijänä.
Sähköposti: jani.raespuro.jr@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu