Sydän on tyhjä

Kokoomuksen eduskuntaryhmä (muutamia vastaan äänestäneitä edustajia lukuunottamatta) antoi huonon signaalin ainakin osalle omille äänestäjilleen tyhjää äänestämällä EU:n elvytyspaketista, koska Kokoomus on ennenkaikkea profiloitunut puolueena, joka on vastuullisen taloudenpidon kannalla. Pakettia vastaan äänestäminen olisi ollut näin kuntavaalien alla hyvä keino nostaa kannatusta sekä haalia vanhoja ja uusia äänestäjiä takaisin Kokoomuksen äänestäjiksi. Kokoomuksen kannatus gallupeissa ei kuitenkaan ole viimeaikoina ollut mairittelevan korkealla ja nyt vaarana on, että kannatus tulee taas laskemaan entisestään näin kriittisellä hetkellä kuntavaalien alla.

Ja mitä tulee itse elvytyspakettiin, niin neuvoteltu elvytyspaketti ei ollut Suomen edun mukainen ratkaisu. Ei ole vastuullista taloudenpitoa maksaa enemmän kuin itse saa. On kuitenkin riski olemassa, että joku Etelä-Euroopan maista jättää omat lainanlyhennyksensä maksamatta, jonka johdosta Suomi sitten joutuisi maksumiehen asemaan. Jokaisen maan on ennenkaikkea vastattava omasta taloudestaan ja omista veloistaan.

Kokoomus lähti kuntavaalien alla sydän on oikealla sloganilla, eilisen jälkeen se lyö tyhjää.

 

+6
Jani Raespuro
Kokoomus Espoo
Ehdolla kuntavaaleissa

Olen vuonna 1983 syntynyt, avioliitossa ja perheeseen kuuluu myös kolme lasta. Vapaa-aikani kuluu kuntosalilla ja lasten harrastuksissa. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja töissä olen lastensuojelussa sosiaalityöntekijänä. Olen ehdolla Espoon kaupunginvaltuustoon Espoon Kokoomuksen riveistä kuntavaaleissa 2021.
Sähköposti: jani.raespuro.jr@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu