Tuomitkaa Isis-äidit, näin tehtiin myös Norjassa!

Vaikuttaa siltä, että Suomi on ainoa maa Pohjoismaista, jossa ei tehdä mitään tämän asian suhteen, annetaan rikollisten vaan olla ja elellä rauhassa veronmaksajien piikkiin. Keskusrikospoliisimme on tutkinut al-Holista palanneita naisia epäiltyinä ihmiskaupasta, mutta tutkinnat näyttävät loppuvan tyystin näytön puuttumisen vuoksi. Miksi ei Suomessakin otettaisi mallia Norjasta, jossa tämä Isis-äiti tuomittiin kolmeksi ja puoleksi vuodeksi vankilaan Isis-terroristien tukemisesta tietoisesti pitämällä huushollin pystyssä toimimalla kotiäitinä.

Suomi näyttäytyy lampaalta muihin Pohjaismaihin nähden Isis-terroristien kohtelussa sekä maahanmuuttopolitiikassa. Muiden Pohjoismaisten naisjohtajilla näyttää olevan enemmän munaa nostaa kissa pöydällä asian suhteen. Nyt Suomikin ottamaan esimerkistä mallia ja terrorismilainsäädäntöä päivittämään, jotta asiaan voitaisiin puuttua!

Uutislähteitä:

https://yle.fi/uutiset/3-11913669

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/97965a84-b131-49d0-a24c-01c600b6671d

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007958171.html

+8
Jani Raespuro
Kokoomus Espoo
Ehdolla kuntavaaleissa

Olen vuonna 1983 syntynyt, avioliitossa ja perheeseen kuuluu myös kolme lasta. Vapaa-aikani kuluu kuntosalilla ja lasten harrastuksissa. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja töissä olen lastensuojelussa sosiaalityöntekijänä. Olen ehdolla Espoon kaupunginvaltuustoon Espoon Kokoomuksen riveistä kuntavaaleissa 2021.
Sähköposti: jani.raespuro.jr@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu