Vihervasemmistohallituksemme on haluton ratkaisemaan nuorten väkivaltarikollisuutta!

Taas sai lukea uutisista (maahanmuuttaja)alaikäisten tekemästä kuolemaan johtaneesta väkivallanteosta. Hallituksemme kyllä osaa voivotella, mutta eivät tee mitään konkreettista asian ratkaisemiseksi. Vihreän sisäministerimme Ohisalon tulisi nyt ottaa asia hoidettavakseen, lisää poliiseja ja vähemmän maahanmuuttajia kiitos. Tässä nyt sivulliset alkaa pikkuhiljaa olla vaarassa saada puukosta ja pesäpallomailasta, jos esimerkiksi näihin huumeiden myynnistä johtuviin lieveilmiöihin ei puututa hallituksen toimesta.  Lisäksi soteministeri Kiurullakin olisi toimivaltaa puuttua nuorten asioihin lastensuojelun näkökulmasta. Lapsilta oikeuksia pois ja enemmän mahdollisuutta saada rajata lainpuitteissa näitä rikolliseen elämäntapaan suuntautuvia nuoriamme.

P.S. Nyt olisi Kokoomuksestakin hyvä lopettaa yleisellä tasolla Perussuomalaisten suuntaan dissaaminen, jos halutaan saada näihin edellä mainittuihin asioihin ratkaisuja parin vuoden päästä koittavien eduskuntavaalien johdosta. Turha eripuri näissä asioissa sataa vihervasemmiston laariin eikä se olisi ollenkaan hyvä asia maamme tulevaisuuden kannalta, jos nykyisen kaltainen hallitus saisi jatkaa maamme asioiden hoitoa jatkossakin.

+10
Jani Raespuro
Kokoomus Espoo
Ehdolla kuntavaaleissa

Olen vuonna 1983 syntynyt, avioliitossa ja perheeseen kuuluu myös kolme lasta. Vapaa-aikani kuluu kuntosalilla ja lasten harrastuksissa. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja töissä olen lastensuojelussa sosiaalityöntekijänä. Olen ehdolla Espoon kaupunginvaltuustoon Espoon Kokoomuksen riveistä kuntavaaleissa 2021.
Sähköposti: jani.raespuro.jr@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu