Vihreiden utopialla Espoon velkataakka lisääntyy!

”Vihreä kunta on paikka, jossa jokainen voi kokea kuuluvansa osaksi yhteisöä. Jossa palvelut ovat kävely-, pyöräily- tai bussi- tai metromatkan päässä kotiovelta ja harrastaminen on tehty helpoksi kaikille vekaroista vaareihin. Jossa kirjasto toimii yhteisenä olohuoneena ja kulttuurikeskuksena. Luonto on lähellä ja ihan kaikkien saavutettavissa”. Näin sanoi vihreätä utopiaa havitteleva vihreiden puheenjohtaja Ohisalo Espoossa.

Espoolaiset kiireiset lapsiperheet eivät tule hyötymään vihreiden ehdottamista 15 minuutin kunta höpinöistä pelkällä julkisella liikenteellä. Espoo on autolijoiden kaupunki ja autolla hoidetaan 15 minuutissa asia kun asia Espoossa! Vihreät voisi lopettaa velkataakan lisäämisehdotukset ja lähteä alentamaan autoilun verotusta, jotta esimerkiksi vähäpäästöisten autojen hintaa saataisiin alemmas.

 

 

Jani Raespuro
Kokoomus Espoo
Ehdolla kuntavaaleissa

Olen vuonna 1983 syntynyt, avioliitossa ja perheeseen kuuluu myös kolme lasta. Vapaa-aikani kuluu kuntosalilla ja lasten harrastuksissa. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja töissä olen lastensuojelussa sosiaalityöntekijänä. Olen ehdolla Espoon kaupunginvaltuustoon Espoon Kokoomuksen riveistä kuntavaaleissa 2021. Sähköposti: jani.raespuro.jr@gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu