Kehitysapumiljardit ovat sijoitus myös Suomen tulevaisuuteen

Perussuomalaisten Ville Tavio kommentoi: ”Olemme käytännössä maksaneet, ainakin vuodesta 1990 asti kehitysapumiljardit velkarahalla.”.

Tämä kyllä pitää paikkansa, mutta täytyy muistaa, että mitä kaikkea hyvää kehitysapu on tuonut Afrikalle. Tällä hetkellä sieltä pyrkii ennätysmäärä ihmisiä Eurooppaan. Syntyvyys on aivan toista luokkaa kuin Suomessa. Se on suorastaan räjähtänyt käsiin.

Ihmissalakuljetus kukoistaa. Kun pakolaisten salakuljettaja varaa paikan lautalle, hän saa jokaisesta pakolaisesta 2000 euroa. Sadasta pakolaisesta hän tienaa jo 200 000 euroa ja tuhannesta 2 miljoonaa euroa. Bisnes on hyvä ottaen huomioon että pakolaisia tulee satoja tuhansia – parhaimpina vuosina miljoonia.

Eurooppalainen raja- ja merivartiosto kerää tietoja kansallisten viranomaisten EU:n ulkorajoilla rekisteröimistä laittomista ylityksistä. Vuosina 2015 ja 2016 havaittiin yli 2,3 miljoonaa laitonta ylitystä.

Siinä jää Ruotsin ja Tallinan lautat kakkoseksi. Eivätkä edes tarvitse yritystukia kuten Viking Line tai Silja.

Mutta asiaan. Nyt kun Suomi kuuluu vielä AA+ luottoluokkaan, meidän kannattaisi ottaa velkaa enemmän.
Ja käyttää velkaraha nimenomaan Afrikan kehittämiseen. Sinne vain Jutta ”Afrikka-komissaari” Urpilainen rahasalkun kanssa heimopäällikkojä tapaamaan.

Voisimme antaa kehitysapua paljon enemmän. Jos meillä on nyt velkaa vajaat 110 miljardia euroa, voisimme mielestäni tuplata tuon summan.
Se ei kuitenkaan olisi edes viittäkymmentä tuhatta euroa nokkaa päälle Suomessa.

Paljonko tuo nyt siitä hyvästä, minkä voisimme kehitysavun turvin Afrikan hyväksi tehdä.

Annetaan yksi sata miljardia kerralla. Näytetään koko maailmalle, että kyllä me suomalaiset ollaan kaikkein jaloimpia ihmisiä maailmassa. Siinä jää ruotsalaiset ja saksalaiset toiseksi.

Ja koska valtion velka voi tuntua suurelta, jaetaan lainakirja viiteen miljoonaan osaan, eli jokainen suomalainen saisi tuon 50 000 euroa velkaa itselleen maksettavaksi.

Nyt ovat korot alhaalla, ja suomalaisten ostovoimalla tuollaisen lainan pystyy kyllä jokainen hoitamaan parissa kymmenessä vuodessa muutaman satasen kuukausierällä.

Voisimme siis kaikki olla kuukausilahjoittajia velaksi, kuten valtio on ollut sitä ainakin Neuvostoliiton hajoamisesta saakka.

Minusta tämä olisi järkevää, koska olemme rikas maa. Ja iloista antajaa Jumala rakastaa.

Ja sitä paitsi kehitysapu on sijoitus myös Suomen tulevaisuuteen.

Suomessa podemme syntyvyysvajeesta, mutta Afrikassa asiat ovat toisin.

Sieltä saadaan uusia synnyttäjiä jahka perheenyhdistämiset saadaan kuntoon.

Eikö tuolla liene miehillä useampikin vaimo ja jokainen nainen synnyttää keskimäärin kymmenen lasta.

Ei siis pidä tuijottaa tulijoiden määrään rajalla vaan heidän makuuhuoneisiinsa sen jälkeen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu