Ministeriaitio ammotti tyhillään

Missä olivat ministerit?, kysyi Mtv-uutiset, kun eduskunta pui aloitetta seksuaalirikoksiin syyllistyneiden karkottamisesta.

Oppositiopuolueiden edustajat ihmettelivät ministerien poissaoloa keskustelusta, jossa piti puida kansalaisaloitetta, joka oli tehty pian Oulun kohuttujen seksuaalirikosten tultua julkisuuteen.

Aloitteen allekirjoitti yhteensä yli 118 000 henkilöä. Edellinen eduskunta ei ehtinyt käsitellä aloitetta.

Kun katsoin edustajiemme puheenvuoroja, silmiini pisti sama asia kuin opposition edustajilla. Ei yhtäkään ministeriä paikalla. Myös sali näytti varsin tyhjältä.

Luulisi, että nyt kun ministereillä on niin paljon avustajia, he olisivat ehtineet paikalle. Mutta ei.

Eivätkö korvat olisi kestäneet kuulla vai mistä oli kysymys?

Lähetekeskustelu käynnistyi perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon puheenvuorolla. Halla-aho totesi nykyisenkin ulkomaalaislain sallivan rikollisten karkotuksen maasta.

Näin ei kuitenkaan tapahdu, koska ei ole tahtoa.

Sen sijaan suomalaisia itseään jahdataan kuin rikollisia milloin mistäkin asiasta – autoilusta, lihan syönnistä, maidon juonnista, puusaunan lämmittämisestä, vihapuheesta…

Halla-aho muistutti puheessaan, ettei Oulun seksuaalirikosvyyhti olisi paljastunut ilman kansalaisaktivistin omankäden aloitetta.

Kun tapaus alkoi levitä sosiaalisessa mediassa, vasta sen jälkeen poliisi tiedotti asiasta julkisuuteen. Ja vasta sen jälkeen, hyvin vasten tahtoisesti, myös valtamedia.

Kysynkin näin julkisesti, tiedostaen että tuskin yksikään ministeri tai edes kansanedustaja kirjoituksiani lukee, miksi tämä aihe on näin tabu?

Miksi ministerit eivät vaivaudu paikalle, kun käsitellään maamme neljänneksi eniten nimiä kerännyttä kansalaisaloitetta?

Vai olivatko ministerimme ilmastomarssilla? Tekemässä aloitteita, jossa kotimaisen maidon ja lihan tarjoilu kouluissa, sairaaloissa ja vanhusten hoitolaitoksissa vähennetään ensin puoleen ja sitten kielletään kokonaan.

Näin hallitus ajaa alas paitsi kotimaisten maidon- ja lihantuottajien elinkeinon, myös Suomen huoltovarmuuden poikkeustiloja, kuten sotaa varten.

Jos kysymyksessä olisi ollut esimerkiksi seksuaalivähemmistöjä, kuten transihmisiä tai miesten synnytyksiä, koskeva aloite, ministerit olisivat poseeraneet aitiossaan kuin Korkeasaaren serkkumme.

Eikö omatunto ja syyllisyys jo paina?

Elämme maailmassa, jossa Jumala on kielletty. Tai ainakin siihen uskominen on tehty häpeälliseksi – naurun alaiseksi. Mutta nähtäväksi jää, kuka viimeksi nauraa.

Sen sijaan kaikki jumalattomuus on suorastaan pyhää – jopa ulkomaalaisten tekemät seksuaalirikokset – puhumattakaan homoista, lesboista, transihmisistä tai synnyttävistä miehistä.

Se, ettei ihminen tunnusta (tai tunnista) omaa syyllisyyttään, johtaa siihen, että ihmisestä tulee Jumalan kieltäjä. Sillä Jumalan edessä jokainen on syyllinen. Siksi Jumala halutaan kieltää.

Tällä hetkellä ihmiset puolustavat kaikkea jumalattomuutta, ja pitävät sitä taisteluna hyvän puolesta pahaa vastaan.

Päivi Räsäsen twiittiä, eli lainausta Raamatusta, tutkitaan vihapuheena.

Jokainen näistä kait luulee tekevänsä hyvää, mutta nähtäväksi jää, millaisia hedelmiä itse kunkin teot kantavat. Lopulta, viimeistään rajalla, jokaisen hedelmät punnitaan, ovatko ne hyviä vai pahoja. Näin minä uskon.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu