Miten Saatana voi ajaa ulos saatanan?

Liitän tähän alkuun Youtube videoni, jossa osoitan, miksi maailma on Raamatun valossa Saatanan eli Paholaisen ja pahan vallassa.

Raamatusta löytyy useita kohtia, jossa todetaan koko maailman olevan pahan vallassa. Siksi Raamattu sanookin, kuka tahtoo olla tämän maailman ystävä, siitä tulee Jumalan vihollinen.

Myös Jeesus tiesi tämän. Siksi hän ennusti tämän maailman loppua:
”Miten Saatana voi ajaa ulos Saatanan? Jos valtakunta jakautuu ja taistelee itseään vastaan, se ei voi kestää, eikä myöskään perhe kestä, jos sitä repivät riidat. Ja jos Saatana nousee itseään vastaan, se ei voi kestää, vaan sen loppu on tullut.”

Valtakunnat, lähtien Trumpin Yhdysvalloista, Britanniasta, koko Euroopasta aina Suomeen saakka, ovat jakautuneet hyvin voimakkaasti kahtia.

Demokraatit taistelevat rebublikaaneja vastaan, Trump puolestaan syyttää demokraatteja noitavainoista.

Britit ovat hajalla. Ranskassa mellastavat keltaliivit. Suomessa perussuomalaiset ja perinteiset valtapuolueet ovat tukkanuottasilla.

Maailma on jakautunut globalisteihin ja kansallismielisiin. Molemmat kuvittelevat olevansa hyvän asialla pahaa vastaan.

Mutta kuten alussa olevalla videolla todetaan, maailma on Saatanan vallassa. Kaikki maailman valta tulee itse Saatanalta. Se, mitä enemmän sinulla on valtaa, sen enemmän olet Saatanan vallassa, olitpa globalisti tai nationalisti.

Kun demokraatit jahtaavat Trumpia, ”Saatana yrittää ajaa ulos Saatanan”. Kun Macron on valjastanut armeijan ja poliisivoimat keltaliivejä vastaan, Saatana yrittää ajaa ulos saatanan. Kun perinteiset valtapuolueet jahtaavat perussuomalaisia, Saatana yrittää ajaa ulos Saatanan.

Jeesus sanoo tästä ajasta: ”Jos valtakunta jakautuu ja taistelee itseään vastaan, se ei voi kestää, eikä myöskään perhe kestä, jos sitä repivät riidat. Ja jos Saatana nousee itseään vastaan, se ei voi kestää, vaan sen loppu on tullut.”

Elämme lopunalkua. Uskokoon ken uskoo. Maailmassa mellastavat saatanalliset voimat. Ennen näkemättömällä tavalla. Ensimmäinen ja toinen maailmansota olivat vasta pahuuden alkusoittoa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu