Taistelu hyvän puolesta on sitä, että emme anna periksi rasisteille ja trolleille

Me suomalaiset olemme siitä syystä hyvin erityinen kansa, että olemme aina, läpi historian, taistelleet hyvän puolesta pahaa vastaan.

Viime aikaisimpana osoituksena tästä mainittakoon presidentin ja hallituksen johdolla suunniteltu maailman kunnianhimoisin ilmastopolitiikka.

Ministeri Haaviston mukaan, meitä on kiitelty siitä maailmalla.

Voi miten hyvältä se tuntuukaan.

Toisena esimerkkinä kunnianhimoinen turvapaikkapolitiikka.

Taistelu hyvän puolesta on sitä, että emme anna periksi rasisteille ja trolleille, vaan kannamme selkä suorana vastuuta, sekä Afrikan väestöräjähdyksestä, että Yhdysvaltojen sotatoimien aiheuttamista pakolaisaalloista.

Taistelu hyvän puolesta pahaa vastaan on sitä, että näemme maahanmuuton rikkautena, jota tulee lisätä.

Tai viime kädessä ainakin taakkana, jota saamme kunnianhimoisesti jakaa.

Hyvät ihmiset tekevät niin.

Me suomalaiset olemme taistelleet hyvän puolesta pahaa vastaan jo ensimmäisen maailmansodan lopuksi käydyssä sisällissodassamme.

Taistelu hyvän puolesta pahaa vastaan vaatii tosin myös uhreja. Valkoisten käsissä kuoli 7 370 punaista tosinajattelijaa teloitettuna, 11 652 kuoli vankileirillä, suurin osa sotatoimien jo päätyttyä, sillä punaisten tai punaisiksi epäiltyjen vangitseminen ja teloittaminen jatkui laajamittaisesti vielä viimeisten taistelijoiden antauduttua.

Me suomalaiset taistelimme hyvän puolesta pahaa vastaan myös toisessa maailmansodassa huolimatta siitä, että jatkosodassa Suomi oli käytännössä Natsi-Saksan liittolainen, jota yleisesti pidetään sodan pahana osapuolena.

Suomi taisteli hyvän puolesta pahaa vastaan antaen alueitaan Saksan käyttöön, ja alistamalla joukkojaan Saksalle.

Suomi sai myös aseapua Saksalta – taistelussa hyvän puolesta pahaa vastaan.

Suomi käytti hyväkseen Natsi-Saksan voimaa ja soti Saksan rinnalla niin kauan kuin natsit näyttivät menestyvän sodassa.

Suomi taisteli Saksan rinnalla hyvän puolesta pahaa vastaan samaan aikaan kun Saksa toteutti operaatio Barbarossan nimellä tunnettua laajaa hyökkäystä Neuvostoliittoon.

Tässä hyökkäyksessä Suomen rintama oli jaettu saksalaisten ja suomalaisten joukkojen kesken siten, että suomalaiset olivat vastuussa eteläisestä rintamasta ja saksalaiset Lapin rintamasta.

On kyllä aivan mahtavaa olla suomalainen. Aina oikeassa ja aina hyvän puolesta pahaa vastaan.

Olisi aivan kauheata olla venäläinen. Sillä silloin olisi paha. Melkein yhtä kauheata olisi olla perussuomalainen, sillä silloin edustaisi pimeyden voimia.

Mutta onneksi sitä on suomalainen globalisti. On mahtavaa käydä taistelua homojen, transihmisten ja synnyttävien miesten puolesta. Yhtä mahtavaa on taistella maahanmuuttajien, kaikkien muiden paitsi venäläisten maahanmuuttajien, puolesta.

Venäläisten puolesta ei kannata taistella.

Sen sijaan irakilaisten, afganistanilaisten, somalien ja muiden afrikkalaisten puolesta taisteleminen on hyvän puolesta taistelemista.

Sama pätee myös heidän uskontoonsa. On mahtavaa taistella islamin uskon puolesta ortodokseja, Päivi Räsästä ja Raamattua vastaan.

Raamattu onkin kaikkein pahin. Se tulisi hävittää kokonaan taistelussa hyvän puolesta pahaa vastaan. Se voitaisiin korvata koraanilla.

Isä Meidän rukous tulisi kieltää.

Kymmenen käskyä pitäisi tehdä laittomaksi.

Bb -talossa pitää saada naida lasten television katseluaikaan.

Naisten orgasmi pitää lisätä opetussuunnitelmaan.

Tässä nyt vain muutama ehdotus, miten me suomalaiset voisimme yhä enemmän taistella hyvän puolesta pahaa vastaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu