Pohdittavaa Suomen tilasta

Meille on kuluneina vuosina kerrottu Suomen olevan rikas, rikkaampi kuin koskaan ennen. Eli aikaisemmin olemme olleet siis paljon köyhempiä.

 

Nyt rikkaana meillä ei kuitenkaan ole enää varaa pitää yllä niitä asioita, jotka on rakennettu silloin kun olimme paljon köyhempiä, vaan paljon rapistuu ja lakkautetaan ikävän kovaa vauhtia.

 

Tuon ei ole tarkoitus olla vain saivartelua, vaan tarkoitus saada ajattelemaan mitä raha on, miten talousjärjestelmämme toimii yhdistettynä sen nykytilaan ja tämän päivän politiikan toimintamalleihin ja sisältöön. Kun noiden myötä luet tuon uudestaa ja katsot paljon syvemmälle niin tuo sisältää paljon viisasta ja tämän päivän tilanteesta kertovaa, joka toivottavasti saa edes jonkun lopettaa toistamasta kaikkien käyttämiä sen päivän muotia olevia poliittisia hokemia, ja toivottavasti myös lopettaa uskomasta aivan kaikkea mitä kerrotaan. Jos yksikin alkaa ajattelemaan hieman enemmän, niin tämän tavoite on saavutettu. Toisella yritetään joku toinen päivä sitten herättää toista ihmistä…

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu