Älykkyys on rikos ja synti Suomessa 2021

Taustani lyhyesti.

ALA aste, 8 oppilas Jumala mielessä.

Ripari, symppis.

Ylä aste, symppis. 7,9ka. Fysiikka 10.

Amitsu 2 sotaa, kun kysyin mitä sähkö.

Avaruus ja ilmailutieteitä. AMK, Syksy.

Armeijaan 98/1

Alokkaana, TOP, Pakotus johtajaksi.

Uunoillen sotilaspoliisina ulos. TONTTU, LAPIN RENNOSTO. Sodankylä about yhdellä sotilaalla harjoituksessa pum ja aikuisilta vain hys hys..

JKL.  Mensan testi

Informaatio tech AMK 2 vuotta

Yliopistolle fysiikan laitokselle töihin. Parhaan ystävän kanssa saatiin lähes vapaat kädet tutkia 3dtä, käytössä 3dholvi. Agora valmistui 3d holvi, toimistolla. Työn puolesta LA. Hollywoodissa vain lion King teatterissa.

SITTEN JYRÄHTI JA BUSSI PYSÄKILLÄ PEDOFIILI LÖI YHDELLÄ A4lla hampaat kurkkuun..Siihen loppuun minun työura, mutta minä lähdin SOTAAN PETOA VASTAAN, ELI MAAILMAN JOHTOA.

Kaveri on hakkaa vieläkin päätä seinään ja yrittää saada miljoonaa tienattua. Ollaan tehty yhteistyötä, pitänyt minua näkkileivässä.

www.koutaniemi.com. Saatiin intissä spagetti brothers nimitys intti kavereilta.

TAISTELU, TAISTELUA, TAISTELUA,  mutta en näyttänyt kynsiä, esitin 15 vuotta osin IDIOOTTIA, JUMALAAN JA KORKEAMPAAN VOIMAAN USKOIN.

n 2006 törmäsin guruun, joka opasti tielle. Opettelemalla vuosi saavutin ZENIN. Laitoin henkiset kirjat kiinni ja aloin poliittiseen sotaan.

2011 sain jouluna kaksi lahjaa. 2 vuotta etsimäni klassisen lautapelin kaavan ja isyyden.

JUMALAN palvelukseni vaati jättämään vuoden jälkeen perhe ja jatkamaan pään hakkaamista yksin betoniin kärsien.

Löysin lapsuuden Rakkauden, mutta sitten sosiaalista virasto tuli ja pakotti minut yksinäisyyteen.

Sitten tapahtui shamanisti en huipennus. Sain heitettyä pata ässällä ensimmäisen kiven. Valitsin Joulupukin ja saavutin tason 9. Sen jälkeen JUMALIEN kanssa töitä 4,5 vuotta ihmiskunnan ROTIIN laittameksi. Jouluna vapauttivat. Äänipisteiden kautta JUMALIEN kanssa(älyllistä elämää) ja kykenivät ottamaan kehoni hetkiksi haltuun. Koskaan ei mitään muuta kuin verbaalista, ei fysikaalista uhkailua vastarintaa.

NOIN 5 vuotta sitten Maailmojen omistaja korotti POJAKSEEN. Sen jälkeen 7x mielisairaalassa vankina. Koskaan ei ole päässä viirannut, mutta ollut ohjelmaa, kuin BIGTRIP,  mutta työtä, tärkeää ollut.

Tämä hetki. Maistoin SPRN lihajalostetta ja olin kuolla. Heitin purkin hankeen ja osoitin poliisille ISOSTI mikä meno. Tuloksena poliisit hakivat minut ja toivat Oulun Peltolaan vangiksi. Täällä ollut nyt yli 2kk. Ilman ensimmäistäkään vastausta yhteenkään kysymykseen. Soitin poliisiin, mutta sori ei voi mitään oli vastaus. Nyt suunnittelevat, että upottavat minut vuosiksi tänne vangiksi. Tunnen näiden tavat ja ylilääkäri tulossa lyömään ensiviikolla minulle naulan arkkuun. NIUVANNIEMEN kohti pahoin pelkään.

 

Mielenterveyslaki menee Suomessa sananvapauden ja uskonnon vapauden yläpuolelle. Jos saan lääkäriltä tuomion, niin läheiseni eikä paljon muutkaan sen jälkeen voi tehdä mitään.

 

Minä synnitön lusin vankina mitä lusin. Tuomiot shamanistisia kykyjä omaavilla Suomessa vuosien pituisia helvettejä.

 

AUTTAKAA, JOKU, KAIKKI ON VAAN HILJAA. OLEN TÄYSIN YKSIN. KUKAAN EI AUTA. Läheiseni eivät ymmärrä eivätkä usko kuinka LÄPIMÄTÄ IHMISKUNTA JA YHTEISKUNNAT KIRKKOINEEN OVAT.

VAPAAMUURARIT ESSUISSA.

Tasot 33 ja 66. Mutta onko 99? Onko 99 tasolla ketään?

APUA HUUDAN JA OLEN HUUTAANUT KAUAN. 20 VUOTTA!

 

Tuo oli viisareiden pyörittelyn mittaus. Älykkyys kehittyy ja on monimuotoista. Lähetin Mensaan myös 2011 keksimäni klassisen lautapeli. FLOWER OF LIFE kuvio. 18 mustaa 18 valkoista. Laita, syö, liiku, maalina 6 kehä. Klassinen lautapeli. Tuore. NEROT ymmärtää

 

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu