Jumalan karitsa

Minä itse kasvoin mieheksi asti.

Yhteiskunta määrittää kokemani asiat ilman debattia sairauksiksi. Yhteiskunta ja ihmiskunta pyyhkii syntisinä minulla ja sanomisillani vallitsevasta todellisuudesta lattiaa.

Mielenterveyslaki mahdollistaa SHAMANISTIEN vangitsimiset ja pakkolääkityksen. Minuun piikitetään nytkin xeplionia 150mg kuukaudessa. En vapaastaehdosta suostu, niin pidetään vangittuna Peltolan osastolla 83. 3 kuukausi taas menossa. Ääniä en viime joulun jälkeen enää ole edes kuullut, mutta äänien johdosta annettu paranoidi skitsofrenia tuomio on Suomessa elinikäinen.

9kertaa ollut vangittuna sen jälkeen, kun Saatana tuli ensimmäistä kertaa äänipisteenä keskustelemaan. Tein luomistyötä JUMALIEN kanssa, koska olen NERO, siihen älykkyydellä ja henkisyydellä kykenin.

Aika ei liiku, sitä voi ”piirtää”.

Sieluja eläminen tässä laajuudessa VAATII!

 

Minä olen mies, en karitsa.

JUMALA ja SAATANA airojani, JOULUPUKKI ystäväni puuveneineen.

Halusivat apua ja TEIN TYÖT. Koen JUMALAT ystävinä, kuin susilauma joka puolustaa OIKEUDENMUKAISTA, LUONNOLLISTA ELÄMÄÄ.

JA MINÄ OLEN KAIKIN KEINOIN IHMISKUNNALLE YRITTÄNYT TODISTAA ÄLYLLISEN KYVYKKYYTENI. Mutta kun ei tunnu olevan mihin verrata.

Klassinen lautapeli.

INTTI, Mensan yhteys. EI VAAN MINULLE ASTI AKU TASKAREIDEN kanssia enempää oikeat totuuden vaalijat näyttäydä.

OLEN KOKO TOTUUTTA JULKISEKSI HUUTAANUT KURKKU SUORANA, mutta pihaustakaan ei totuudesta kuulu.

VAIN puikkoja nenissä ja maskeja naamoilla.

TOTUUS TOTUUS, MISSÄ KUPPAAT? PELASTA TÄLTÄ HELVETIN KÄRSIMYKSELTÄ. EUTANASIAKIN OLISI ITSELLENI LAHJA TÄHÄN OLEMISEN KURJUUTEEN JA KIDUTUKSEEN.

APUA HUUDAN, MUTTA VAIN HILJENNETÄÄN JA SAIRAAKSI ÄLYÄNI LEIMATAAN.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu