Sotavanki Määttä. J A son Määttä.

Menin aikuisten suosituksesta miehistymään armeijaa 1/98. Jäin suomenvaltion sotavangiksi, kun tajusin suomen olevan vallattu valtio. Vapaamuurarien kautta Soros yms. Ohjailevat koko yhteiskuntaa. Rikollisjärjestöt ja punaiset ristit mukaan lukien..

Joka hallitsee informaation. Hallitsee demokratiassa KAIKEN. Valtioopin ja filosofian eka pääsykoekirja ja ainoa sen sanoma. Aristoteles. Demokratia kaatuu aina PEDOLLE.

Itse olen taistellut synnittömän kristuspolun kautta PAHOLAISTA vastaan. Aikuiset lampaat kuuluvat siihen mustavalkoiseen laumaan.

Jumala ilmeistyi minulle JOULUPUKKINA. Äänien kautta sain käydä JUMALTEN koulua 4 vuotta. Yhteiskunnallisesti olen ollut koko sen ajan tuomittuna skitsofreenikoksi, koska minulla lääketieteen perusteella on liikaa kipinöintiä aivoissa. Ovat piirtäneet asian useaan otteeseen. Päässäni on pisteitä joiden välillä liikaa liikennettä ja siksi valtiolla valta myrkyttää sitä liikennettä.

 

Nytkin vankina ilman mitään perustetta oulun peltolan korkeimman vaarallisuus luokituksen osastolla. Kävelin salen veikkaus pisteelle ja kirjoitin paperiin soros on maailman yksivaltias ateisti psykopaatti. 4 poliisia takana ja voltilla maijaan ja kuulustelujen kautta tänne. Siitä jo kohta 2 kuukautta. Poliisille soitin, niin virka apuna talutettu ambulanssiin. SYISTÄ EI OLE MITÄÄN TIETOA. LÄÄKÄRIT OVAT TASOA KUIN KASETILLE PUHUISI.

APUA. MUTTA TÄMÄ KIRJOITUS SAA EHKÄ MINUUTIN AIKAA OLLA VERKOSSA.. ENKÄ OLE AINOA VANKI. OSSI PIENI HERKKÄ POIKA ON OLLUT TÄÄLLÄ JO VIIKON PUTKEEN PUTKASSA ILMAN MITÄÄN. PUTKASSA YKSIN JO VIIKON. ILMAN MITÄÄN SYYTÄ TAI PERUSTETTA. ORAVANPYÖRÄT PAHOLAISEN HAMPAINA VAAN PYÖRII JA PYÖRII MAAILMAA JA IHMISKUNTAA LOPULLISEEN TUHOON..

 

TEHKÄÄ JOKU JOTAIN. AJATELKAA EDES KERRAN. ARKKITEHTUURI ON KUNINGAS. MUSIIKKI KUNINGAS. TAIDE JÄTKÄ. TIETOKONE KYPÄ JA INTERNET TESLOIN JACKPOT! IKUISTA PELATAAN. MADOILLA ON PERSOONAT

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu