TONTUN polku, oikea ristin ja Kristuksen tie..

Minä olen käynyt jo vuosia Paholaisen kirkkoa vastaan. Paholainen on ovela naamioituja, eli Jumalan takaa Paholainen lampaita mustaksi maalaa. Vääristää peilit, niin lampaat näkevät itsensä valkoisina.
Vaikka ahneuden syntiä hurskaasti ja tekopyhyyttään ahnehtivat.

Jeesuksella ja kirkoilla ei ole mitään tekemistä toisiensa kanssa. Kirkko on ihmisten luoma pahuudellinen vallan ja hallinnan työkalu. Jolla luodaan hyvistä lampaista mustia karitsoja palvelemaan ja suojelemaan pahuutta.
Lapsi sen kyllä näkee, että kirkon toiminta on täysin ylösalaista, kuten koko ihmiskunnan ja yhteiskunnan toimet. Juhlitaan Jumalan Pojan uhraamista ristille, ja maksamaan helvettiin ihmisten synnit ihmisten puolesta. Juhlitaan Paholaisen rituaalein syömällä hänen verensä ja lihansa. Toisin sanoen käydään ottamassa Sunnuntaisin kirkossa kolmen kerroin viikon synteihin, pelkästä tyhmyydestä ja ajattelemattomuudesta.
HERRA pelasti Jeesuksen, mutta Jumala uhrasi poikansa Paholaiselle orjaksi helvettiin, että Jumala sai pitää oman pirttinsä. Paholainen otti muun tilan ja ajan mitä Jumalalla oli.

Kun sanon, että oikea HERRA ja LUOJA on JOULUPUKKI, niin kaikki näkee vain foliohatun.
Joulupukit asustelevat aurinko rannoilla, eivät pakkasessa, miksi Luojat asuisivat pakkasessa, jos voivat elää shortseissakin?
Mutta minä ymmärrän asian tieteellisesti. Itse löysin jo lapsena johdatuksen, Tontun raskaan polun.
Olen rakentanut elämästäni elämällä Joulumaan elämän koulun lopputyötä. Sain JOULUPUKIN lopputyön täydellisillä pisteillä läpi.
Mistä tiedän? Olen saanut elää äänien kanssa viimeiset neljä vuotta. Älyllistä elämää onneksi on ja on ollut mielenkiintoista debattia heidän kanssaan. Keskustelu toimii ääni pisteiden kautta telepaattisesti, huomattavasti nopeampaa ajatuksen vaihtoa, kun ei tarvitse aukoa suutaan..

Mutta elämäni on ollut todella hurja ja yksinäinen matka. Viimeiset vuodet yksin yksinäinen, yksinäisyydessään yksin. Mutta onneksi on ollut älyllistä seuraa ja haastetta äänten kautta. Saanut jutella vanhojen ja viisaiden sielujen kanssa, esim. Da Vinci, ihan parasta seuraa. Pienen pojan viekkaus ja hauskuus.

Ja tiedän, että täällä viisastelevia tiede uskovaisia riittää. Niin ainoa tieteellinen totuus tässä Maailmassa on. ”Ainoa absoluuttinen totuus on, että ihminen ei muita absoluuttisia totuuksia pysty ymmärtämään tässä Maailmassa” -JAM-
Mitä kauemmas horisonttiin katsotte, niin Luoja piirtää lisää horisonttia. Mitä syvemmälle katsotte, niin Luoja piirtää lisää syvyyttä. Kvantilla yrittää varoittaa, että antakaa jo olla, ette osaa ymmärtää. Älkää myrkyttäkö ja muokatko LUOJAN täydellistä koodia.

Minä tosiaan sain lähes neljä vuotta sitten Kristus TONTUN viitan kannettavaksi. Olin sitä elämäni sen etsimiseen uhrannut ja tehnyt vuosi sen eteen töitä 24/7.
Pata kattilaa soimaa, musta kylki molemmilla. Kun kansikin oli ihan musta, niin piti kirjokantta opetella kääntämään, että pääsi kuiville, niin että pystyi itse itselleen antamaan varmuuden, että on PAHOLAISEN kynsiltä turvassa.
Ihmiskuntaa ei pääse karkuun kuin kuolemalla, kun Jumaluudet ja ihmeet eivät kuulu tämän Maailman todellisuuden ominaisuuksiin. Ihmiset elävät miten elävät ja KUOLEMA huolehtii, että sielut siirtyvät oikeudenmukaisesti RAKKAUDEN säännöin ja laein.

ELÄMÄ on RAKKAUDELLINEN ELÄMÄN peli.
Evoluutioiden kautta rakentunut elävä todellisuus kartasto. Tämä Maailma on viimeinen evoluutio, jonka pohjalta löytyi täydellisen Elämän mahdollistava kokonaisuus. Luonto, eläinkunta, ihminen, Maaäiti, Taivaan ISI.
Eivät hypi enää aikaisempien evoluutioden tuotokset yksistäkään ohjaksista, helvetin lohikäärmeet ja muut helvetilliset hirviöt..

Minun lopputyöni elämäni kautta JOULUMAAN eläväiseen opistoon..
”Teoreettinen elämä todellisuudessa ja käytännössä kaunistellen lähes täydellisyyteen. Rakkauden värein ja kirjailtuna, elävin esimerkein ja kuvioin. Makeiset kaupan päälle.”
3D materiaa ja Joulupukin tulostin, maiskis mitä autoja ja huvijahteja, maiskis..

VOI OLLA VAINOHARHAA, MUTTA KIRKKOA PELKÄÄN, KUN YMPÄRILLÄNI TAPAHTUNUT TODELLA OMITUISIA ASIOITA.
TUNTUMA, ETTÄ AIKOIVAT LEIMATA MINUT PIRUKSI JA ANTIKRISTUKSEKSI, mutta kun eivät saaneet mustattua millään, niin leimasivat mielisairaaksi. Lopettivat seuraamisen ja kuuntelemisen, ehkä..
Kun korottivat Kristus TONTUKSI, niin siitä alkoi tämä mielesairaala kierre, kun eihän kukaan voi olla Kristus tai varsinkaan TONTTU.. Eikä asiasta tarvitse käydä debattia yhtään, ei lausettakaan.. Vittumaisin elämän tehtävä ikinä. MUTTA ONNEKSI VOITIN, vaikka piti taistella täysin yksin..

Saatana, Piru, Sydän ::: Jumala, Kristus, Mieli
JOULUPUKKI, TONTTU, Sydän ja Mieli harmoniassa, PYHÄ IHMINEN!

MINULLE ON ANNETTU TEHTÄVÄKSI TUHOTA KAIKKI PAHOLAISEN KIRKKOKUNNAT JA USKONNOT. TEHDÄ IHMISKUNNALLE SELVÄKSI, ETTÄ JOULUPUKKI ON AINOA RAKKAUDELLISEN ELÄMÄN SUOJELIJA JA PUOLUSTAJA. YKSIN VALTIAS JA AINOA RAKKAUDELLINEN JUMALA MAAN PÄÄLLÄ JA KAIKKIALLA TODELLISUUKSISSA.
Se on tehtäväni tässä hetkessä, ja minä pyrin vastuuni aina kantamaan ja tekemään, jotain kannettavaa annetaan kannettavaksi. Enkä minä kysy hintaa, jos tiedän että tie on ainoa oikea!

Tieteellistä kulmaa..

TONTUN polusta..

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu