Eihän 6,6 miljardia riitä mihinkään. Terveisin Uusi Suomi

Suomalaiset maksavat Italian elvytyksen? Itse asiassa suomalaisten osuus ei riitä juuri mihinkään, ja muitakin harhaluuloja on liikkeellä valtavasti

6,6 miljardia ei riitä mihinkään. Niin, ja sehän on vain minimi, joka siitä elpymispaketista maksetaan. Missään ei ole annettu euromääräistä lukua, joka kertoisi maksimisumman mahdollisimman huonossa tapauksessa kaikkien riskien toteutuessa. Tehkää toimittajat työnne!

”Syytä olisi muistaa, että Suomi ei voi olla rahaliitto eurossa mukana vain osittain tai vain silloin, kun siitä on sille itselleen hyötyä.”

Kiitos toimittajalle edes tämän toteamisesta, että euro aiheuttaa yhteisvelkaa ja johtaa liittovaltioon tätä menoa. Kiitos kokoomukselle, kun päätitte mahdollistaa tämän tukemalla elpymispakettia eduskunnassa.

”Italian maksuosuus elvytysvälineestä on 48 miljardia euroa. Sen nettoavustus on siis 21 miljardia euroa.”

Onhan se nyt huomioitava, että Italia maksaa itselleen toisin kuin Suomi, joka maksaa muille. Arvokas huomio!

Ymmärrän nykyään paremmin niitä, jotka käyttävät aggressiivista verosuunnittelua tai kierrättävät omaisuutensa veroparatiisien kautta, koska veronmaksajat kantavat vastuun euron pitämisestä kunnossa yhteisveloilla, niin veronkiertäjien kannattaa olla myös euromyönteisiä, kun se ei maksa heille mitään ja euro pysyy vakaana.

+10
JaniTuononen
Sitoutumaton

Vaalitulokset nopeimmin www.äänioikeus.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu