MT: Raumalle uusi kauramylly – myllyn rakentava Suomen Viljava perustelee sijaintia hyvillä vientiyhteyksillä meritse ja rautateitse

MT: Raumalle uusi kauramylly – myllyn rakentava Suomen Viljava perustelee sijaintia hyvillä vientiyhteyksillä meritse ja rautateitse

RKP:n kansanedustaja Twitterissä: ”Valtion 100% omistama Suomen Viljava, jolla on huoltovarmuusnäkökulmiin perustuen logistiikkamonopoli, rakentaa myllyn ja kilpailee yksit. sektorin kanssa esim kv kaurahiutalemarkkinoista. Vaikea nähdä, etteikö tässä olisi kilpailuongelma.

Huoltovarmuuteen liittyvä valtionyhtiö siis kilpailee yksityisen sektorin kanssa.

Kuulostaa siltä kuin RKP olisi suunnittelemassa jotain yhtä tyhmää ellei tyhmempää kuin Caruna-kaupat, koska ilmeisesti huoltovarmuusnäkökulmiin perustuva logistiikkamonopoli maksaa veronmaksajille liian vähän kilpailuongelman takia.

Kyllähän kokoomuslaisen, entisen EU-komissaarin, siirtymäkorvauksen saaneen, Sitran yliasiamies Jyrki Kataisen hallituksessakin vaikuttaneelle RKP:lle on tuttua tehdä ongelmia veronmaksajille, kun kokoomus, SDP, RKP, vasemmistoliitto ja vihreät päättivät Caruna-kaupoista hallituksessa ollessaan.

Onpa muuten hyvää EU-varojen käyttöä maksaa siitä, että EU-komissaarit saavat korvausta, kun eroavat virastaan ja vaihtavat huonommin palkattuihin virkoihin. Onkohan noita lahjoituksia hyväntekeväisyyteen tutkittu vai ovatko jääneet sanahelinäksi ja mainospuheiksi.

Palatakseni viljaan, RKP siis haluaa vaikeuttaa huoltovarmuuteen liittyvän yrityksen toimintaa. Näin tätä Suomen etua ajetaan RKP:n malliin.

Itselleni ei ole mikään ongelma, että huoltovarmuusyritys kilpailee yksityisen sektorin kanssa ja tekee mahdollisesti voittoa, mikä vähentää veronmaksajien verorahojen käyttämistä huoltovarmuusyrityksen pyörittämiseen.

Luulin RKP:n ajavan pienempää verotusta, mutta hallituksen verokiima näyttää tarttuneen puolueeseen.

No, turhaa luulla, että RKP ajaisi Suomen etua, kun puolue olisi voinut torpata elpymispaketinkin, mutta ei kiinnostanut, vaikka kansanedustajien tiedossa on varmasti ollut, että ”tarkkarajainen” 750 miljardin elpymispaketti on ollutkin jo 810 miljardia päättämishetkellä.

IS: Kommentti: Hups, mitä tulikaan luvattua – EU:n elvytysrahasto onkin jo yli 800 miljardia eikä enää 750 miljardia euroa

Miksei media ole uutisoinut ja hiillostanut SDP:n pääministeriä Sanna Marinia siitä kuinka ”tarkkarajainen” elpymispaketti on kasvanut jo 60 miljardia?

Hyvää paheksuvaa ja purnaavaa viikkoa!

+2
JaniTuononen
Sitoutumaton

Vaalitulokset nopeimmin www.äänioikeus.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu