Puola ja Unkari tekivät palveluksen suomalaisille veronmaksajille

Puola ja Unkari ovat estäneet EU:n uuden monivuotisen budjetin ja elvytyspaketin hyväksymisen.

Eli Suomen veronmaksajien rahat ovat säästymässä siirrolta Suomesta muihin EU-maihin kuten useammat kokoomuksen edustajat ovat twiitanneet.

EU:n jäsenvaltioita, jotka eivät noudata ehdoitta #oikeusvaltio’n keskeisiä periaatteita, ei pidä tukea muiden jäsenmaiden veronmaksajien pussista.” Kokoomuksen europarlamentaarikko Petri Sarvamaa.

Kerrankin olen Antti Rinteen kanssa samaa mieltä. Viesti Orbanille on oikea. Nettomaksajillakin on rajansa. Jos ei ole halukas noudattamaan oikeusvaltioperiaatetta, niin silloin ei kaipaa suomalaisten veronmaksajien rahojakaan.” Kokoomuksen kansanedustaja Arto Satonen.

Tosin kokoomukselle sopii se, että veronmaksajien rahoja maksetaan muille EU-maille noin yleensä.

Hallituksen puolueista ei tarvitse puhuakaan, kun SDP, keskusta, vihreät, vasemmisto ja RKP ovat suorastaan antaneet periksi suomalaisten veronmaksajien puolustamisessa EU-neuvotteluissa ja ovat sopulinjalla.

Neuvottelijanakin ollut SDP:n Tytti Tuppurainen viittaa EU:n perussopimukseen oikeusvaltioperiaatteen sitomiseksi elpymispakettiin, mutta ”unohtaa” samalla perussopimuksen kieltävän yhteisvastuullisen lainanoton EU-maiden kesken. Aivan kuten koko hallitus toimii kaksinaamaisesti jättämällä järjestämättä kansanäänestystä elpymispaketin legimiteetin vakuuttamiseksi.

+20
JaniTuononen
Sitoutumaton

Vaalitulokset nopeimmin www.äänioikeus.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu