RKP hallituksessa kynsin hampain

Suomen pääministeri Sanna Marin on pyytänyt Ruotsin pääministeriä edustamaan Suomea Eurooppa-neuvostossa, mikä on selvästi perustuslakia vastaan.

66 §

Pääministerin tehtävät

Pääministeri johtaa valtioneuvoston toimintaa ja huolehtii valtioneuvostolle kuuluvien asioiden valmistelun ja käsittelyn yhteensovittamisesta. Pääministeri johtaa asioiden käsittelyä valtioneuvoston yleisistunnossa.

Pääministeri edustaa Suomea Eurooppa-neuvostossa. Pääministeri edustaa Suomea myös muussa valtion ylimmän johdon osallistumista vaativassa Euroopan unionin toiminnassa, jollei valtioneuvosto poikkeuksellisesti toisin päätä. (4.11.2011/1112)

Pääministerin ollessa estyneenä hänen tehtäviään hoitaa pääministerin sijaiseksi määrätty ministeri ja tämänkin ollessa estynyt virkavuosiltaan vanhin ministeri.”

RKP:n kansanedustaja (Anders Adlercreutz) kyseisestä huomiosta Twitterissä:

Eli sanotko, että tässä on toimittu väärin, kenties rikollisesti? Siitä vaan ilmiantoa, kantelua, epäluottamuslausetta, välikysymystä ja mitä niitä nyt on, niin katsotaan.

RKP:n kansanedustajan vastauksesta saa käsityksen, että hallitus ei vahdi omiaan vaikka saattaisivat toimia perustuslakia vastaan. Rivien välistä luettuna hallitus RKP mukaan luettuna on valmis äänestämään myös hallituksen luottamuksesta mahdollisesti perustuslakia vastaan.

Halveksun hallitusta. Mitään niin iljettävää ei ole kuin ylimieliset kansanedustajat, jotka puolustavat hallitustaan ja hallituspaikkaansa oman edun takia piittaamatta perustuslaista puolue- ja hallituskurin nimeen. Hillotolppien varjelijoita.

JaniTuononen

Käy sivuillani www.äänioikeus.fi Päivitetty Facebook ja Twitter -linkit

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu