Uusi elpymispaketti ennen kuin ensimmäistäkään ”kertaluonteista” on hyväksytty eduskunnassa?

39 % piti elpymispakettia maamme etujen mukaisina lokakuussa 2020.

EVA: ELPYMISPAKETTI NAKERTAA SUOMALAISTEN EU-ASENTEITA

Olisi mielenkiintoista nähdä vielä ennen elpymispaketin hyväksymistä eduskunnassa toinen mielipidemittaus, kun elpymispakettia on ehditty hieman sulattelemaan vaikkakin ilman keskustelua, johon maan elpymispaketista neuvotellut johto olisi osallistunut.

Onhan SDP:n Tuomiojakin jo todennut ettei järjestely ole kertaluontoinen.

US: Elvytyspaketti: Sdp-konkarin sanoista heti rajut syytökset – ”Tehtävänä vilauttaa suomalaisille karu totuus?”

Lisäksi Suomen saatavat ovat vähentyneet eli tilanne on muuttunut aika merkittävästi SDP:n pääministeri Sanna Marinin alkuperäisestä ilmoittamasta summasta.

US: Suomen osuus jättipaketista kutistui puoli miljardia – Eurooppaministeri: ”Luvut voivat vielä muuttua”

Ei hyvältä vaikuta, kun kertaluonteinen ja ainutlaatuinen elpymispaketti olisi toistumassa ennen kuin ensimmäistäkään kertaluonteista pakettia on hyväksytty eduskunnassa.

(Tilaajille) US: Mario Draghin nousu Italian pääministeriksi muuttaa valtasuhteet koko Euroopassa – Tutkija väläyttää jo uutta EU:n jättipakettia

Kiitos SDP, kiitos keskusta, kiitos vihreät, kiitos vasemmisto ja kiitos RKP, että hyväksytte ensimmäisen ja toisen elpymispaketin sekä suomalaisten maksavan muiden maiden avustuksia ja kantavan riskiä muiden maiden veloista.

Onko se jokin kansanedustajan ylpeys, joka estää kansanedustajan myöntävän tilanteen ettei elpymispaketti ole ainutkertainen, pelkkää kansanedustajan tyhmyyttä vai uskoa siihen, että eivät äänestäjät tajua tai muista.

JaniTuononen
Sitoutumaton

Vaalitulokset nopeimmin www.äänioikeus.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu