Translaki loukkaa naisten oikeuksia

Marinin hallituksen taipaleen lähestyessä loppuaan yksi suurista jäljelläolevista asioista, joita eduskunta käsittelee, on translaki. Laki käytännössä tekee sukupuolesta ilmoitusasian ja altistaa järjestelmän väärinkäytöksille. Lakiin liittyy useita epäkohtia, joita pyrin seuraavassa käymään läpi.

Vihervasemmistolle perinteisten perhearvojen murentaminen on jostain syystä sydämenasia. Vasemmiston ajamaan Woke-ideologiaan kuuluu olennaisena osana erilaisten vähemmistöjen esittäminen uhreina ja tältä pohjalta enemmistön sortaminen kaikenlaisilla vinksahtaneilla laeilla ja aloitteilla, mistä translaki on oiva esimerkki. Vasemmisto on jo pitkään pyrkinyt hämmentämään perinteisiä sukupuolirooleja ”sukupuolen moninaisuus”-käsitteen kautta, joka jo itsessään on läpikotaisin ideologista pseudotiedettä.

Biologisessa mielessä sukupuoli on erittäin selkeä asia, johon nivoutuu vahvasti käsitys ydinperheestä sekä isän ja äidin perinteiset roolit. Translaki myös poistaa vaatimuksen steriloinnista, mikä toteuttaa vasemmiston pitkäaikaisen haaveen synnyttävistä miehistä. Omaan ilmoitukseen perustuva sukupuoli itseasiassa vie pohjan koko sukupuolen käsitteeltä.

Huoltajuuskiistoissa tämä aiheuttaa mielenkiintoisia tilanteita. Äitiä yleensä suositaan näissä tilanteissa enkä pidä sitä suurena vääryytenä. Translaki mahdollistaa sen, että lapsella onkin yhtäkkiä äidin ja isän sijaan kaksi äitiä, joiden välillä viranomaiset joutuvat tekemään päätöksen. Vähemmistöön kuuluminen, vaikka sitten vain oman pään sisällä tai huoltaajuuskiistaa ajatellen, kääntänee vaakakuppia lapsen biologisen isän suuntaan.

Suurimpia kärsijöitä on myös naisten kilpaurheilu. Maailmalta löytyy jo tapauksia, joissa keskinkertainen miesurheilija siirtyy kilpailemaan naisten sarjassa saavuttaakseen mainetta ja mammonaa. Esimerkkinä mainittakoon Yhdysvaltojen yliopistosarjassa uintia hallinnut Lia Thomas ja olympialaisiinkin naistensarjassa yltänyt Laurel Hubbard. Sukupuolille on omat sarjansa syystä ja on totaalista vääryyttä elämänsä urheilulle omistaneita naisia kohtaan ottaa sarjaan opportunistisia miehiä.

Kutsunnoista tullee jatkossa mielenkiintoisia, kun osa ikäluokasta kokee sukupuolensa vaihtuneen ennen asepalvelusta. Tämä syö pohjaa koko paitsi koko instituutiolta, myös maanpuolustukselta. Pukuhuoneistakin tulee jatkossa mielenkiintoisia paikkoja. Nykytilanteessa naisten puolelle tunkeva mies voidaan viimeistään poliisivoimin poistaa. Mikäli laki saatetaan voimaan, hän on yhtä oikeutettu käyttämään tiloja kuin kuka tahansa nainen eikä virkavalta voi tähän puuttua.

Kokonaisuutena en keksi translaista yhtään positiivista asiaa vaan kyseessä on vasemmiston läpikotaisin ideologinen hanke yhteiskuntanormien romuttamiseksi. Tätä kirjoitettaessa lakia ei ole vielä hyväksytty. Mikäli laki menee läpi, saamme pian lukea lööpeistä monista uudenlaisista yhteiskunnalle aiheutuvista ongelmista.

Janne Hartikainen
Perussuomalaiset Vantaa

Olen Vantaan Havukoskella jo lähes kymmenen vuotta asunut konetekniikan diplomi-insinööri, Vantaan kaupunginvaltuutettu ja Vantaa-Keravan aluevaltuutettu. Perheeseen kuuluu lisäkseni avovaimo ja kaksi kissaa. Olen saanut kunnallisissa luottamustehtävissä laajasti kokemusta julkisesta päätöksenteosta.

Olen työskennellyt koko urani ajan yksityisellä sektorilla eri asiantuntijatehtävissä ja tätä kautta tunnen hyvin erilaisten yritysten tarpeet. Yritysten toimintakyvyn varmistaminen ja tätä kautta uusien työpaikkojen luominen onkin erityisen lähellä sydäntäni. Suomi kilpailee koko ajan työpaikoista ja investoinneista naapurimaiden kanssa, kansallisen kilpailukyvyn kannalta on äärimmäisen tärkeää tehdä Suomesta houkutteleva maa kansainvälisille yrityksille. Tämä kehitys taas mahdollistaa veronalennukset.

Työnteko luo oikeaa hyvinvointia, ei himoverotus. Työnteon on oltava yksilölle aina kannattavaa ja tämän edellytyksenä on kannustava verotus. Verotuksen pitäisi kaikissa tilanteissa kannustaa tekemään enemmän töitä ja luoda ihmiselle edellytykset ottaa vastuu omasta elämästään ja valinnoistaan. Nykyisellään verotus on Suomessa kestämättömän korkealla tasolla ja myös verotuksen progressio on yksi maailman kireimmistä. Ei ole sattumaa, että joka vuosi lahjakkaita vastavalmistuneita ja ammattilaisia lähtee suurin joukoin kannustavamman verotuksen maihin. Tälle kehitykselle ja nykyiselle tasapäistävälle vasemmistopolitiikalle on saatava loppu. Kukaan ei vihaa niin paljon tavallista veronmaksajaa kuin vihervasemmisto.

Yksityisautoilijana koen tärkeäksi puolustaa tavallisen ihmisen oikeutta yksityisautoiluun. Suomen erityispiirteisiin kuuluvat pitkät etäisyydet vaativat käytännössä oman auton käyttöä eikä julkinen liikenne usein ole realistinen vaihtoehto. Polttoaineveron korotukset paitsi lisäävät tuotteiden kustannuksia, myös heikentävät työllisyyttä. Suomalaiset maksavat polttoaineesta Euroopan korkeinta hintaa ja tässä on kyse yksinomaan poliittisesta tahdosta. Monissa Euroopan maissa on alennettu polttoaineen hintaa verohelpotuksin. Tavallisen autoilijan riistäminen Vihreän dystopian varjolla on yksiselitteisen väärin. Bensapumpulla tulee muistaa, että kyseessä ovat Marinin eivätkä Putinin hinnat. Miksi autoilijan pitäisi kärsiä aina?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu