Kiitoksen sana Ylen ohjelmatarjonnalle

Tälläkin alustalla on usein arvosteltu ylen ohjelmapolitiikkaa. Monesta asiasta olen kriitikoiden kanssa samaa mieltä, esim. erilaisen talviurheilun määrä kanavalla on ylittänyt ainakin minun käsityskyvyn. Lajien ystävät ovat varmasti tyytyväisiä, mutta en tunne ketään mäkihypyn ystävää omasta tuttavapiiristäni.  Varsinkin kun menestyskin lajissa on Suomalaisilla ollut kovin vaatimatonta jo vuosikausia. Samaan kastiin luen erilaiset pujottelukilpailut. No onhan tietysti Palanderilla ja muilla asiantuntijoilla ainakin töitä.

Mutta hetkinen, tarkoitushan oli tällä kertaa kehua, eikä sortua tähän kritiikkiin talviurheilua kohtaan. Menihän se nyt tietysti tässä samalla.

Dokumettiohjelmat ovat omasta mielestäni kanavalla erittäin katsottavia, kiinnostavia ja monipuolisia. Joitakin halusin erikseen mainita. Yle TV2 esittää tällä hetkellä erittäin mielenkiintoista sarjaa joka käsittelee kuolemanrangaistusta eri näkökulmista.  Kuolemaantuomitut on BBC kanavan taattua laatutuotantoa. Sarja antaa piinaavan tarkan käsityksen kyseisen rangaistuksen käytöstä joissakin Yhdysvaltain osavaltioissa. Toinen kanavalla pyörinyt suosikkini on myös BBC tuotantoa oleva Louis Theroux ja hänen monipuoliset dokkarinsa.

YLE Tv1 ansaitsee kiitokset monipuolisesta luonto-ohjelma tarjonnastaan. Kotimainen ulos luontoon on tästä hyvä esimerkki,ihme ettei sitä tänä keväänä tule. Sir David Attenborough on myös alan legenda, jonka ohjelmia on aina ilo katsoa. Myös joitakin hyviä musiikkidokkareita on kanavilta löytynyt. Esimerkkinä vaikkapa loistava tarina Lynyrd Skynyrd yhtyeestä.

Paljon muitakin hyviä tietysti löytyy ja monilla varmasti jokin oma suosikki on, tarjonta kun on erittäin monipuolista. Joten vielä kerran kiitos Ylelle näistä hienoista dokumenttisarjoista. Enemmän kritiikin jätän suosiolla muille.

 

 

 

+8
Janne Kurkinen
Sitoutumaton Hyvinkää

50+mies,töitä painettu 30 vuotta yksityisen työnantajan leivissä ravintolan kyökin puolella. Sitten sairastuin vakavaan syöpäsairauteen joten olen tällä hetkellä työelämän ulkopuolella.Aikaa erilaisten puheenaiheiden seuraamiseen siis on.Tietysti toivon myös oman näkökulmani herättävän jonkinlaista keskustelua.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu