Eero Kuuselan blogi koronasta ja maailmantilanteesta

Eero Kuusela julkaisi pari päivää sitten blogin, joka poistettiin ennen kuin ehdin sitä nähdä. Onneksi Seppo Lavonen julkaisi kommenttiblogin, jonka kommenttien uumenista löytyi tieto siitä, mistä Kuuselan blogin voi ladata nähtäväksi. Latasin ja luin.

Se mitä Kuusela sanoo koronaviruksesta ja siihen välittömästi liittyvistä asioista, on asiallista ja käsittääkseni paikkansapitävää ja myös tärkeää. Kirjoituksen loppupuolella olevat salaliittoteoriat hän olisi voinut eriyttää toiseen kirjoitukseen. Kuusela voisi koettaa julkaista blogin alkuosan uudelleen omana tekstinä. Olisi mielenkiintoista nähdä, sallittaisiinko sen jäädä näkyviin.

Lisäksi suosittelen Kuuselalle tutustumista siihen, miten kapitalistinen talousjärjestelmä oikeasti toimii, niin hän huomaisi, että nykyisen tilanteen selittämiseen ei tarvita mitään salaliittoteorioita. Tällainen kehitys seuraa jokseenkin loogisesti kapitalistisen talouden mekanismeista ilmankin, että kenelläkään tarvitsee olla mitään pahaa tahtoa ketään kohtaan.

 

jannekejo

https://valtakunnantoisinajattelija.blogspot.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu