Järjen ääntä saksalaisministeriltä: Euroopan koronavirustoimenpiteet tappavat enemmän ihmisiä kuin koronavirus!

Saksan talousyhteistyö- ja kehitysministeri Gerd Müller on sanonut Handelsblattin haastattelussa, että EU:ssa toteutetut ja toteutettavat poikkeustoimenpiteet koronavirusta vastaan taistelemiseksi tulevat tappamaan enemmän ihmisiä kuin koronavirus.

Hän kertoo syyksi sen, että nuo koronaviruksen vastaiset toimenpiteet vievät resursseja muita sairauksia vastaan kohdistetuilta toimenpiteiltä ja konkreettisesti arvioidaan, että malariaan ja HI-virukseen kuolee noin 400 000 ihmistä enemmän kuin kuolisi, jos koronaviruksen vastustus ei veisi resursseja näiden sairauksien vastaiselta taistelulta. Lisäksi samasta syystä odotetaan tuberkuloosiin kuolevan noin 500 000 ihmistä enemmän kuin kuolisi muuten.

Nuo ylimääräiset kuolemat nähdään enimmäkseen EU:n ulkopuolella, esimerkiksi Afrikassa, mutta ovat silti seurausta EU:n koronaviruspolitiikasta.

Ennustin jo maaliskuussa, että koronauhrien määrä Afrikassa saattaa jäädä huomattavasti odotettua pienemmäksi, koska Afrikassa ei ole paljon raihnaita vanhuksia, joita koronavirus voisi tappaa. Nuoremmille hyväkuntoisille taas koronavirus ei ole vaarallinen – toisin kuin moni muu sairaus. Ennustukseni on pitänyt hyvin paikkansa.

Koronavirus tappaa tyypillisesti korkean elintason maissa, joissa sairaatkin pystytään pitämään hengissä hyvin vanhoiksi asti. Kun ihminen ei muuhun kuole, niin lopulta hän sitten kuolee koronaan tai flunssaan. Kauhistukaa: ilman koronavirustakaan emme eläisi ikuisesti!

On ilahduttavaa, että koronahysterian vastaiset äänet pääsevät pikkuhiljaa esille valtamediassa. Tosin esimerkiksi YLE:n uutisissa päälinja näyttää edelleen olevan kasvomaskipakon pohjustus päivittäisillä artikkeleilla alati voimistuvista kasvomaskisuosituksista sekä joissakin muissa EU-maissa vallitsevista kasvomaskin käyttöpakkokäytännöistä.

Vaikka kyllä YLE:kin on päästänyt parin viime viikon aikana pari kolme kertaa soraääniä esille. Pidän silti edelleen kiinni aiemmasta ennusteestani, jonka mukaan Suomessa tulee voimaan kasvomaskin käyttöpakko vuodenvaihteessa.

Linkki Handelsblattin artikkeliin: https://app.handelsblatt.com/politik/deutschland/coronakrise-entwicklungsminister-mueller-an-den-folgen-der-lockdowns-werden-weit-mehr-menschen-sterben-als-am-virus/26209144.html

RT on referoinut Handelsblattin artikkelia englanniksi: https://www.rt.com/news/501596-europe-coronavirus-lockdown-africa/

Jos joku huomaa tuota haastattelua referoidun jossain suomalaismediassa, niin laittakaa toki linkki. Olisihan se nyt kumma, jos Suomen valtamedia ei kertoisi, mitä Saksan ministerit julkisuudessa lausuvat näinkin tärkeästä aiheesta, eikö?

jannekejo

https://valtakunnantoisinajattelija.blogspot.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu