Kasvomaskin käyttöpakko tulee Suomeen vuodenvaihteessa. Auttaako Covid-19 sinua löytämään sisäisen fasistisi?

Kysymys 1: Miksi kasvomaskin käyttöpakko tulee Suomeen?

Vastaus: Siksi, että se on ”kaikissa muissakin” maissa. Suomen päättäjät haluavat olla ”läntisen arvoyhteisön” perässäjuoksijoita, jotta tuntisivat itsensä tärkeiksi ja jotta kritiikitön vaalikarja fanittaisi heitä entistäkin voimakkaammin tästä hyvästä. Hinku ”vallan keskiöön” on niin kova, että sen takia ollaan valmiita luopumaan kaikista omista periaatteista ja tavoitteista – jos sellaisia edes koskaan oli. Vain kaikkein älykkäimmät keksivät kysyä, mitä valtaa se sellainen on, joka saadaan omista tavoitteista luopumalla?

Kysymys 2: Miksi juuri vuodenvaihteessa?

Vastaus: Siksi, että silloin vastustus on minimaalista. Vuodenvaihteen aikaan Suomessa on pimeää ja jo aika kylmääkin, ja kylmyys on vielä kasvamaan päin. Siksi kasvomaski ei kovasti haittaa suomalaisten enemmistöä, joka ei ajattele, mitä yhteiskunnallisia viestejä ja merkityksiä tuollaiseen käyttöpakkoon liittyy, vaan joka ajattee pelkästään sitä, onko maskin käyttö mukavaa vai ei.

Mietipä, millaista vastarintaa Epanjan viranomaiset voisivat (olisivat voineet) odottaa säätäessään kasvomaskin käyttöpakon kesällä, jolloin lämpötila varjossa on noin 40 astetta ja aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta…

Löydätkö sisäisen fasistisi?

Käytännössä kaikissa maissa, joissa on kasvomaskin käyttöpakko, tavalliset tallaajat ovat ryhtyneet toistensa valvojiksi. Kasvomaskia käyttämättömille huomautellaan tästä – siitäkin huolimatta, että käyttöpakosta voi saada vapautuksen lääketieteellisistä syistä – ja poliisille hurrataan kun se pamputtaa ja/tai sakottaa niskuroitsijoita. Iltauutisissa raportoidaan tästä ja opetetaan kaikkea kansaa paheksumaan heitä, jotka ovat ”vastuuttomia” eivätkä alistu pakkoon.

Ihan kunnon natsimeininkiä, siis – tämän päivän Euroopassa!! Herätkää, pahvit, näkemään, mitä on tapahtumassa tälle meidän niinsanotulle demokraattiselle yhteiskunnallemme!!

Kauanko kestää ennenkuin joku hyväätarkoittava hyväuskoinen neropatti ehdottaa, että ne henkilöt, joille on lääketieteellisistä syistä (esim. astma tai paniikkihäiriö) annettu vapautus kasvomaskin käytöstä, pitää velvoittaa laittamaan rintapieleen keltainen tähti tms. merkki, jotta ihmiset tietäisivät, että heillä on vapautus kasvomaskin käytöstä?

Kaikenväristen ihmisten elämällä on väliä

USA:ssa on tänä kesänä alkanut voimakas ja laaja BLM – Black Lives Matters – kansanliike. Sen sytyttäneenä kipinänä on ollut poliisin suorittamat aiheettomat mustaihoisten ihmisten teloitukset USA:ssa eri kaupunkien kaduilla milloin milläkin tekosyyllä.

Kun koronahysteria jatkuu ja voimistuu ja kurjistaa aina vain useamman ihmisen toimeentuloa ja normaalia elämää aina vain useammassa maassa, voimme odottaa, että tuo kansanliike laajenee paitsi maantieteellisesti, myös teemallisesti käsittelemään sitä, että kaikkien ihmisten elämällä on väliä – ihan ihonväriin katsomatta.

Ihmisten pitää saada käydä koulua ja käydä työssä sekä ulkoilla kaduilla ja puistoissa ilman kasvomaskia. Koronadiktatuuria ei voi sietää.

Ihmisiä ei pidä tappaa sen paremmin sillä tekosyyllä, että ovat mustaihoisia kuin silläkään tekosyyllä, että eivät kunnioita koronadiktatuurin määräyksiä.

Eurooppa tulee hiukan USA:n jälkijunassa mutta tulee kuitenkin

Euroopassa on erityisesti Ranskassa nähty keltaliivien mielenosoituksia jo vuoden parin ajan. BLM-mielenosoitukset ovat toistaiseksi Euroopassa lähinnä sympatisoijien periaatteellisia kannanottoja.

Koronahysterian aiheuttamien rajoitusten vastaisia mielenosoituksia on jo jo alettu pitää Euroopan eri valtioissa. Ensimmäiset pari kolme kuukautta valtamedia pyrki vaikenemaan niistä kokonaan, mutta vähitellen jopa YLE on uutisoinut joistain niistä – tosin vain vähän.

USA:ssa tavalliset tallaajat ovat jo kaduilla ja ampuvat kovilla poliiseja sekä polttavat autoja ja liiketiloja. Jos valtapoliitikot eivät muuta poliittista linjaansa oleellisesti, tuollaista on odotettavissa ennenpitkää Euroopassakin.

Lääke ON pahempi kuin sairaus

Onko tarpeen edes sanoa, että koronaviruksen aiheuttama uhka on täysin mitätön verrattuna siihen uhkaan, jonka käytännössä koko maailman viranomaisten käyttöönottamat torjuntatoimenpiteet muodostavat?

jannekejo

Ilmaisia oppitunteja, helmiä sioille. Toisinajattelija. Blogiin on turha kirjoittaa sellaista minkä voi lukea valtamediastakin. Jos en päivän aikana ajatellut yhtään uutta ajatusta tai muotoillut vanhoja ajatuksia helpommin ymmärrettävään muotoon, pidän päivää hukkaan heitettynä. Pentti Linkolan poismenon jälkeen kutsun itseäni valtakunnantoisinajattelijaksi. Jos parempi toisinajattelija ilmaantuu, luovun ilosta kiljuen tästä tittelistä. https://valtakunnantoisinajattelija.blogspot.com/ Kirjoitukseni ovat valmiiksikeskusteltuja: olen käynyt niihin liittyvät keskustelut läpi päässäni jo ennen kirjoituksen julkaisemista. Sen takia en viitsi noita keskusteluja enää julkaisemisen takia toistaa edes yhdessä muiden kanssa. Niinpä olenkin estänyt kommentoinnin. Jos jollakulla on sellainen tunne, että hänellä on jotain mielenkiintoista sanottavaa blogitekstini aiheesta, hän voi vapaasti kirjoittaa siitä omaan blogiinsa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu