Keisarikunnan Uusi Uljas Kulkutauti™

Se oli niin hirmuinen, että koko valtakunta oli lisäverolle laitettava, koulut ja päiväkodit, ravintolat, teatterit suljettava, urheilukilpailut, konsertit ja muut yleisötapahtumat lakkautettava, lasten ja nuorten harrastustoiminta lopetettava ja matkustelu kiellettävä.

Keisarikunnan oli otettava kymmeniä miljardeja lisää velkaa ja sen takia oli tavallisia työntekijöitä ja muita köyhiä kuritettava uusilla entistäkin ehommilla leikkauslistoilla vuosikymmenten ajan.

Koko kansa oli rokotteelle pantava. Rokote oli tietysti vapaaehtoinen, mutta keisarin virkamiehet keksivät lukuisia hyviä tapoja synnyttää tuota vapaaehtoisuutta ottamalla käyttöön koronapassin, johon merkittiin rokotuspäivämäärä ja ilman passia ei saanut vapaasti liikkua. Kas kummaa, kun kansa alkoi heittäytyä vapaaehtoiseksi ihan yllättäen ja pyytämättä!

Kansa kuitenkin ihmetteli sitä, etteivät omin silmin havainneet lähipiirissään tuota kulkutautia™, mutta keisarin palkkaamat asiantuntijat vakuuttivat tyhmälle rahvaalle, että kyllä se on tauti julma hirmuinen, ellei peräti kiivas kiukkuinen…

Telkkarissa näytettiin pitkiä ruumisarkkurivejä ja telkkarihan ei valehtele. Sen kansa oli oppinut jo ennestään muiden kampanjoiden tiimoilta sekä erinäisistä saippuaoopperoista. Numeroita kerrottiin mediassa aamusta iltaan. Joka päivä isompia numeroita kuin edellisenä päivänä. Noita numeroita ei tietenkään suhteutettu mihinkään muuhun kuin edeltävän päivän numeroihin, mutta väliäkö sillä. Pääasia oli, että kun numerot kasvavat, pitää paniikin voimistua.

Mallinnusekspertit kertoivat matemaattisten malliensa avulla kansalle, että jos tartunnan saaneiden määrä kaksinkertaistuu viikossa, niin vuodessa tai parissa maapallolla on enemmän tartunnan saaneita kuin maailmankaikkeudessa atomeja. Joten olihan se vakava tilanne…

Kansa alistui ihan kaikkeen – siitä huolimatta, että muutama viaton lapsi huusi ihan julkisesti, etteivät olleet itse nähneet ketään, joka olisi tartunnasta kärsinyt.

Näin jatkui… niin, kuinka kauan, mihin asti? Missä vaiheessa kansa alkoi saada tarpeekseen tästä keisarikunnan uudesta uljaasta kulkutaudista™? Kestikö se tuhat vuotta niin kuin keskiaika, vai selvittiinkö tilanteesta nopeammin?

jannekejo

https://valtakunnantoisinajattelija.blogspot.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu