Koronavirusepidemia hiipuu kesään mennessä

Vuotuiset influenssaepidemiat hiipuvat aina kesään mennessä ja alkavat syksyllä uudelleen. Niinpä myös koronavirusepidemia hiipui viime vuonna kesään mennessä ja alkoi syksyllä uudelleen. Ja niin se tulee tekemään tänäkin vuonna.

Mitä tällä tiedolla kannattaisi tehdä? Kannattaisi jo hyvissä ajoin alkaa miettiä sitä, miten olisi järkevää kohdata se syksyn uusi aalto.

Jokainen älykäs ihminen tajuaa, että jos koronaviruksen nimissä tehtyjä sulkutoimenpiteitä jatketaan hamaan ikuisuuteen asti eli niin kauan kuin koronavirus on keskuudessamme, seurauksena on täystuho. Ei pelkästään taloudellinen, vaan myös kansanterveydellinen täystuho.

Lisäksi jokainen älykäs ihminen tajuaa jo tähänastisten tilastolukujen valossa, että ilman sulkutoimenpiteitä ei mitään täystuhoa olisi edessä. Vanhat ja raihnaiset kuolisivat niin kuin kuolevat joka tapauksessa, mutta muuten elämä jatkuisi normaalisti.

Toivottavasti päättäjät ei pelkästään Suomessa, vaan koko niinsanotussa läntisessä maailmassa ottavat jo tänä vuonna järjen käteensä ja toteavat, että jo riittää tämä koronahysteria; on aika palata normaaliin elämään.

Valoa tunnelissa näkyy: yhä useammat lääkärit ja tiedemiehet alkavat julkisesti arvostella sulkutoimenpiteitä ja vaatia niiden lopettamista vahingollisina.

jannekejo

https://valtakunnantoisinajattelija.blogspot.com/ Olen lopettanut kirjoitusteni julkaisemisen Uuden Suomen Puheenvuorossa helmikuussa 2021. Tätä uudemmat kirjoitukseni julkaisen sivustoilla, joilla sallitaan koronaviruspandemian ja siihen liittyvien ilmiöiden kriittinen tarkastelu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu