Miten koronarokotteet toimivat ja keille rokote sen perusteella kannattaisi antaa

Rokotteet stimuloivat elimistön vahvistamaan immuunipuolustustaan koronavirusta vastaan niin että elimistö pystyy taistelemaan tehokkaasti virusta vastaan, jos tulevaisuudessa saa tartunnan.

On tärkeää huomata, että rokote ei estä saamasta tartuntaa, vaan pelkästään auttaa taistelemaan virusta vastaan tartunnan sattuessa kohdalle. Näin ollen rokote ei myöskään estä levittämästä tartuntaa muihin.

Kenelle sitten rokote kannattaisi antaa tämän taustatiedon varassa? Tietenkin niille, joille tartunta saattaisi olla vaarallinen.

Mutta kannattaako rokottaa niitä, jotka kestäisivät tartunnan ilman mainittavia ongelmia ilman rokotettakin? Kuten sanottu, rokote ei estä levittämästä tartuntaa muihin. Sen sijaan elimistö pystyy taistelemaan tehokkaammin virusta vastaan ja tuhoamaan sen nopeammin. Näin ollen voidaan olettaa, että se aika, jonka kuluessa tartunnan saanut voi tartuttaa muita, lyhenee. Vastaavan immuniteetin saa myös sairastamalla koronavirustartunnan.

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/different-vaccines/how-they-work.html

Numeroita ja johtopäätös

Koronavirukseen näyttää kuolevan noin 2 miljoonaa ihmistä maailmassa ensimmäisen vuoden aikana eli ennen kuin kenelläkään oli erityisesti koronaviruksen vastaista immuniteettia sen paremmin rokotteen kuin sairastetun tartunnankaan ansiosta. Tuo 2 miljoonaa on noin 4 kertaa se määrä, joka normaalivuotena kuolee kausi-influenssaan.

https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/influenza-(seasonal)

Rokotteiden tehoksi on arvioitu jopa yli 90%. Se tarkoittaisi sitä, että vaikka vain riskiryhmiin kuuluvat rokotettaisiin eikä ketään muuta, niin koronavirukseen tulisi jatkossa kuolemaan alle puolet siitä määrästä joka kuolee kausi-influenssaan.

Tähän mennessä en ole vuosien ja vuosikymmenten varrella havainnut, että kausi-influenssa olisi aiheuttanut minkään sortin paniikkia ihmisten keskuudessa, vaan sitä on pidetty ihan normaalina asiana. Ja jos siis koronavirusrokote annetaan vaikka vain riskiryhmiin kuuluville eikä muille, voimme olettaa, että koronavirus tulee jatkossa olemaan vielä kausi-influenssaakin harmittomampi vaiva.

Pelkään kuitenkin pahoin, että viileän harkinnan aika on ohi. Tämänvuotinen koronahysteria viittaa valitettavasti siihen. Voi olla, että hysteria jatkaa vanhalla voimalla vielä sen jälkeenkin kun riskiryhmäläiset on rokotettu. Kasvomaskipakko jatkuu hamaan ikuisuuteen ja koko väestö pakkorokotetaan. Ravintolat, teatterit, elokuvateatterit, suurkonsertit, urheilukilpailut ja muut yleisötapahtumat lakkautetaan. Lasten ja nuorten urheilu- ja muu harrastustoiminta lakkautetaan. Samoin lakkautetaan koulut. Matkustelu tehdään luvanvaraiseksi.

Edelleenkään en ymmärrä, mihin tällä kaikella pyritään vai annetaanko sen vain tapahtua paniikin vallassa ilman että varsinaisesti pyrittäisiin mihinkään. Taas kerran tulee mieleen Axel Oxenstiernan sanat: “Poikani, kunpa tietäisit, miten vähällä järjellä tätä maailmaa hallitaan.” Eli ehkäpä taustalla ei ole mitään salaliittoa, vaan silkka vähäjärkisyys ja joukkopsykoosi.

jannekejo

https://valtakunnantoisinajattelija.blogspot.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu