Oletko natsi vai piilonatsi vai kommunisti?

Tuossapa ne vaihtoehdot taitavat olla — halusit tai et.

Meidän nykyinen niinsanottu markkinatalous ja niinsanottu sananvapaus ovat viemässä meitä umpikujaan.

Se markkinatalouden mainostettu kyky tarjota jokaiselle hyvä toimeentulo on silkkaa puppua, jota tuskin tarvitsee sen  kummemmin selittää tavalliselle kansalle. Jokainen tuntee sen omassa kantapäässään jo nyt ja ajan mittaan aina vain kovemmin.

Piilonatsi?

Ahaa. Haluat pitää kiinni siitä amerikkalaisesta unelmasta, että jokainen voisi nauttia enemmästä kuin itse tuottaa. Ei tapahdu todellisuudessa. Tämän voisi vääntää miljoonalla tavalla rautalangasta, mutta alla vain pari.

 

Natsi?

Oletko ihan oikea natsi? Sellainen, joka on sitä mieltä, että juutalaiset tai muslimit tai arabit tai jne. sitä tai tätä jne.? Siinä tapauksessa sanon vain, että ”onnea” valitsemallasi tiellä. Toivon sydämestäni, että tuo tie johtaa ajanmittaan kommunistiselle uudelleenkoulutusleirille, jossa sinut opetetaan ajattelemaan rakentavasti kanssaihmisistäsi.

Kommunisti?

Oletko sitä mieltä, että ihmiskunta on ”tuomittu” elämään tällä planeetallamme, jolla on se ilmakehä joka on ja se vesivaranto joka on ja se auringon energia joka on ja että olemme kaikki samassa veneessä aivan siitä riippumatta, minkä värisiä olemme tai millä nimellä kutsumme jumalaamme? Olet kommunisti.

Onneksi olkoon!

jannekejo

https://valtakunnantoisinajattelija.blogspot.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu