Pekka Haavisto on jo valittu Suomen seuraavaksi presidentiksi

Pekka Haavisto on jo valittu Suomen seuraavaksi presidentiksi. Ainoa, mikä puuttuu, on että kansaa käytetään kumileimasimena vaaliuurnilla. Valtamedia pitää kyllä huolen siitä, että kansa äänestää oikein – niinkuin aina. Katsopa vain mitä tästä aiheesta kirjoitetaan seuraavien 4 vuoden aikana ja mikä tulee vaalitulokseksi alkuvuodesta 2024.

Ainoa mielenkiintoinen kysymys, joka tästä jää käteen, on tämä: Mikä taho on Pekka Haaviston valinnut presidentiksi ja millä mandaatilla?

Tämän kysymyksen pohtiminen voi paljastaa yhteiskunnassamme vallitsevia valtasuhteita yleisemminkin. Tavallisten tallaajien olisi hyvä ymmärtää, miten päätöksiä tehdään ja mitkä tahot ne tekevät. Tasavallan presidentin valitseminen ei ole lähestulkoonkaan sieltä tärkeimmästä päästä.

Tärkeintä on ymmärtää se valta, mikä valtamedialla harjoittamansa propagandan kautta on.

jannekejo

Toisinajattelija. Blogiin on turha kirjoittaa sellaista minkä voi lukea valtamediastakin. Jos en päivän aikana ajatellut yhtään uutta ajatusta tai muotoillut vanhoja ajatuksia helpommin ymmärrettävään muotoon, pidän päivää hukkaan heitettynä. Pentti Linkolan poismenon jälkeen kutsun itseäni valtakunnantoisinajattelijaksi. Jos parempi toisinajattelija ilmaantuu, luovun ilosta kiljuen tästä tittelistä. https://valtakunnantoisinajattelija.blogspot.com/ Kirjoitukseni ovat valmiiksikeskusteltuja: olen käynyt niihin liittyvät keskustelut läpi päässäni jo ennen kirjoituksen julkaisemista. Sen takia en viitsi noita keskusteluja enää julkaisemisen takia toistaa edes yhdessä muiden kanssa. Niinpä olenkin estänyt kommentoinnin. Jos jollakulla on sellainen tunne, että hänellä on jotain mielenkiintoista sanottavaa blogitekstini aiheesta, hän voi vapaasti kirjoittaa siitä omaan blogiinsa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu