Pentti Linkola kuoli 5.4.2020. Uusi valtakunnantoisinajattelija ilmoittautuu palvelukseen.

Jokainen niinsanottu demokraattinen yhteiskunta tarvitsee valtakunnantoisinajattelijaa. Jos ei muuhun, niin sitten vain sen vaikutelman luomiseen, että valtakunnassa on sallittu muidenkin ajatusten ajattelu kuin niiden, joita valtamedia tarjoilee aamusta iltaan ja illasta aamuun.

Koska Suomikin haluaa esiintyä demokraattisena yhteiskuntana, Suomikin tarvitsee toisinajattelijoita.

Pentti Linkola oli tunnettu suomalainen toisinajattelija. Oleellista ei ole ensisijaisesti se, että hän oli tunnettu, vaan se, että hän ajatteli toisin. Ja hän todellakin ajatteli toisin.

Nyt kun Pentti Linkola on kuollut, Suomi tarvitsee uuden valtakunnantoisinajattelijan. Koen raskaaksi velvollisuudekseni ilmoittautua sellaiseksi.

Minulla on valitettavan harvinainen kyky ajatella sellaisiakin ajatuksia, joita ei ole julkaistu saman päivän valtamediajulkaisuissa ja joiden ajattelemisesta ei ole maksettu rahaa.

Jos havaitsen jonkun minua paremman kandidaatin valtakunnantoisinajattelijaksi, vetäydyn riemusta kiljuen takavasemmalle.

Uusin kirjani (Koronapäiväkirja) on ladattavissa osoitteesta:

https://valtakunnantoisinajattelija.blogspot.com/

Lataa tuo ja laita se jakoon kaikilla mahdollisilla foorumeilla. Itse en sitä jaa muualla kuin tällä palstalla, koska en ole kovin mediasosiaalinen. En ole Facebookissa, en Twitterissä enkä mitä niitä onkaanssa…

jannekejo

Toisinajattelija. Blogiin on turha kirjoittaa sellaista minkä voi lukea valtamediastakin. Jos en päivän aikana ajatellut yhtään uutta ajatusta tai muotoillut vanhoja ajatuksia helpommin ymmärrettävään muotoon, pidän päivää hukkaan heitettynä. Pentti Linkolan poismenon jälkeen kutsun itseäni valtakunnantoisinajattelijaksi. Jos parempi toisinajattelija ilmaantuu, luovun ilosta kiljuen tästä tittelistä. https://valtakunnantoisinajattelija.blogspot.com/ Kirjoitukseni ovat valmiiksikeskusteltuja: olen käynyt niihin liittyvät keskustelut läpi päässäni jo ennen kirjoituksen julkaisemista. Sen takia en viitsi noita keskusteluja enää julkaisemisen takia toistaa edes yhdessä muiden kanssa. Niinpä olenkin estänyt kommentoinnin. Jos jollakulla on sellainen tunne, että hänellä on jotain mielenkiintoista sanottavaa blogitekstini aiheesta, hän voi vapaasti kirjoittaa siitä omaan blogiinsa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu