Pitäisikö pikkulapset/idiootit ottaa vakavasti?

Toisinaan — valitettavan usein — törmään tällä palstalla kirjoituksiin/kommentteihin, jotka vaikuttavat siltä, että ne on kirjoittanut joko pikkulapsi tai idiootti.

Olen hyväntahtoinen ihminen, joten en oleta kenenkään tarkoituksellisesti teeskentelevän tyhmää (pikkulasta tai idioottia).

Eli mitä siis tehdä käytännössä, kun törmää sellaiseen kirjoitukseen, joka vaikuttaa pikkulapsen tai idiootin kirjoittamalta?

En jaksa vääntää tästä — epäilemättä useimmille täysin tuntemattomasta — ongelmasta tämän enempää. Jos joku on tähän törmännyt, olisi kiva kuulla ajatuksia.

 

jannekejo

Toisinajattelija. Blogiin on turha kirjoittaa sellaista minkä voi lukea valtamediastakin. Jos en päivän aikana ajatellut yhtään uutta ajatusta tai muotoillut vanhoja ajatuksia helpommin ymmärrettävään muotoon, pidän päivää hukkaan heitettynä. Pentti Linkolan poismenon jälkeen kutsun itseäni valtakunnantoisinajattelijaksi. Jos parempi toisinajattelija ilmaantuu, luovun ilosta kiljuen tästä tittelistä. https://valtakunnantoisinajattelija.blogspot.com/ Kirjoitukseni ovat valmiiksikeskusteltuja: olen käynyt niihin liittyvät keskustelut läpi päässäni jo ennen kirjoituksen julkaisemista. Sen takia en viitsi noita keskusteluja enää julkaisemisen takia toistaa edes yhdessä muiden kanssa. Niinpä olenkin estänyt kommentoinnin. Jos jollakulla on sellainen tunne, että hänellä on jotain mielenkiintoista sanottavaa blogitekstini aiheesta, hän voi vapaasti kirjoittaa siitä omaan blogiinsa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu