Suomen kansalliseen itsemääräämisoikeuteen mallia Pohjois-Koreasta

Yhä useampi suomalainen haluaa kansallista itsemääräämisoikeutta; ihan oikeaa itsemääräämisoikeutta, joka vapauttaisi muualtapäin tulevasta määräävästä vaikutuksesta maan sisäisiin asioihin. Sellaista itsemääräämisoikeutta, joka sallisi maassa asuvan kansan päättää itse asioistaan. Niiden suomalaisten, jotka pitävät tuollaista kansallista itsemääräämisoikeutta tärkeänä, kannattaa tutustua siihen, miten asiat tehdään Pohjois-Koreassa.

Pohjois-Korea ei alistu ulkoapäin tulevaan sanelupolitiikkaan, vaan päättää oman maansa asioista itsenäisesti, vaikka siitä sitten seuraisi talouspakotteita – niinkuin tietysti seuraa. Pohjois-Korea kehittää omat ydinaseensa itsenäisyytensä puolustamiseksi ja toteuttaa omaa politiikkaansa, joka tarjoaa jokaiselle kansalaiselle koulutuksen, asunnon, ruoan, työpaikan, vaatteet, työpaikan., kulttuuritarjonnan… Lyhyesti sanottuna sen, mitä ihminen tarvitsee.

Suomi sen sijaan tekee niin kuin ”talousasiantuntijat” tai ”ilmastoasiantuntijat” sanoo. Tai mitä EU määrää. Suomalaisia on niin helppo juoksuttaa sinne ja tänne. Suomalaiset ovat ”luokan mallioppilas” EU:ssa. Suomalaiset tekevät just niin kuin opettaja (olipa se EU tai USA) määrää ja hymyilevat vielä päälle!

Suomalaiset juoksevat oravanpyörässä kapitalistiluokan rikastuttamiseksi.

jannekejo

Toisinajattelija. Blogiin on turha kirjoittaa sellaista minkä voi lukea valtamediastakin. Jos en päivän aikana ajatellut yhtään uutta ajatusta tai muotoillut vanhoja ajatuksia helpommin ymmärrettävään muotoon, pidän päivää hukkaan heitettynä. Pentti Linkolan poismenon jälkeen kutsun itseäni valtakunnantoisinajattelijaksi. Jos parempi toisinajattelija ilmaantuu, luovun ilosta kiljuen tästä tittelistä. https://valtakunnantoisinajattelija.blogspot.com/ Kirjoitukseni ovat valmiiksikeskusteltuja: olen käynyt niihin liittyvät keskustelut läpi päässäni jo ennen kirjoituksen julkaisemista. Sen takia en viitsi noita keskusteluja enää julkaisemisen takia toistaa edes yhdessä muiden kanssa. Niinpä olenkin estänyt kommentoinnin. Jos jollakulla on sellainen tunne, että hänellä on jotain mielenkiintoista sanottavaa blogitekstini aiheesta, hän voi vapaasti kirjoittaa siitä omaan blogiinsa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu