Suomen kansalliseen itsemääräämisoikeuteen mallia Pohjois-Koreasta

Yhä useampi suomalainen haluaa kansallista itsemääräämisoikeutta; ihan oikeaa itsemääräämisoikeutta, joka vapauttaisi muualtapäin tulevasta määräävästä vaikutuksesta maan sisäisiin asioihin. Sellaista itsemääräämisoikeutta, joka sallisi maassa asuvan kansan päättää itse asioistaan. Niiden suomalaisten, jotka pitävät tuollaista kansallista itsemääräämisoikeutta tärkeänä, kannattaa tutustua siihen, miten asiat tehdään Pohjois-Koreassa.

Pohjois-Korea ei alistu ulkoapäin tulevaan sanelupolitiikkaan, vaan päättää oman maansa asioista itsenäisesti, vaikka siitä sitten seuraisi talouspakotteita – niinkuin tietysti seuraa. Pohjois-Korea kehittää omat ydinaseensa itsenäisyytensä puolustamiseksi ja toteuttaa omaa politiikkaansa, joka tarjoaa jokaiselle kansalaiselle koulutuksen, asunnon, ruoan, työpaikan, vaatteet, työpaikan., kulttuuritarjonnan… Lyhyesti sanottuna sen, mitä ihminen tarvitsee.

Suomi sen sijaan tekee niin kuin ”talousasiantuntijat” tai ”ilmastoasiantuntijat” sanoo. Tai mitä EU määrää. Suomalaisia on niin helppo juoksuttaa sinne ja tänne. Suomalaiset ovat ”luokan mallioppilas” EU:ssa. Suomalaiset tekevät just niin kuin opettaja (olipa se EU tai USA) määrää ja hymyilevat vielä päälle!

Suomalaiset juoksevat oravanpyörässä kapitalistiluokan rikastuttamiseksi.

jannekejo

Keskeisiä kirjoituksiani: <a href="http://jannekejo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267283-keskeisia-kirjoituksiani">Keskeisiä kirjoituksiani</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu