Suomen kommunistisen puolueen äänimäärä yli kymmenkertainen koronauhrien määrään verrattuna. Onko se paljon vai vähän?

Suomen kommunistinen puolue (SKP) sai 4 305 ääntä eduskuntavaaleissa 2019. Koronavirukseen on Suomessa menehtynyt tähän mennessä vain 355 ihmistä.

Media on pitänyt jo yli puolen vuoden ajan suurta meteliä koronaviruksen muodostamasta uhasta, mutta jostain syystä se ei ole hiiskahtanut sanaakaan kommunismin uhasta. Kun SKP saa vaaleissa ääniä yli kymmenen kertaa koronauhrien määrän verran, luulisi, että vallankumous on jo ihan kulman takana. Voisiko sittenkin olla totta, että valtamediamme on kommunistien hallussa ja yrittää sen takia peitellä sitä mitä maassamme on todella tapahtumassa?

Joku saattaa haluta yrittää selitellä pois tätä asiaa vetoamalla siihen, että kommunistisen puolueen äänestäminen on oma valinta, kun taas koronavirustartunnan voi saada kuka tahansa. Jos joku ajattelee noin, hänen kannattaisi tutustua oman maamme historiaan noin sadan vuoden takaa.

Meidän oma traaginen sisällissotamme johtui siitä, että huomattava osa maan köyhästä kansasta sai ryssäläisyyden tartunnan ja sen kiihottamana lähtivät luokkataistelun tielle. Myös USA:ssa tiedettiin laajasti 1950-luvulla McCarthy-vainojen aikaan, että kommunistinen maailmankatsomus on todellakin kuin virus, joka leviää väestön keskuudessa laajalle, ellei ryhdytä päättäväisiin ja ankariin vastatoimenpiteisiin.

Valtamedian pitäisi nyt laittaa prioriteetit kohdilleen, vaieta jo koronaviruksesta ja alkaa rummuttaa siitä todellisesta uhasta eli kommunismista! Sitä kun valtamedia tekisi parin vaalikauden ajan, niin varmasti SKP saisi sellaisen 15-20% jytkyn vuoden 2027 eduskuntavaaleissa, jos sellaisia silloin enää järjestetään. Ehkä ei järjestetä.

Ehkä siihen mennessä on jo siirrytty ensin kaikkien puolueiden hallitukseen ja sen jälkeen päätetty tehdä tuosta hallituksesta pysyvä niin ettei uusia vaaleja enää tarvita.

(Varoitus: Kirjoitus saattaa sisältää paikoitellen sarkasmia, mutta on silti tarkoitettu herättämään ajatuksia.)

jannekejo

https://valtakunnantoisinajattelija.blogspot.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu