Suomi ei ole puolustamisen arvoinen maa, mutta Pohjois-Korea on

Suomessa rakennettiin hyvinvointivaltio Neuvostoliiton painostuksen tuloksena sotien päättymisestä lähtien. Kun Neuvostoliitto lakkautettiin 1991, alkoi Suomessakin hyvinvointivaltion purkaminen.

Mitä puolustetaan?

Puolustetaanko kapitalistin oikeutta rikastua aina vain enemmän vaikka sen kustannuksella, että köyhä kärsii äärimmäistä köyhyyttä? Kapitalistinen talousjärjestelmä toimii noin. Suomen perustuslakiin on kirjattu kuuluminen Euroopan Unioniin ja EU:n ”perustuslakiin” on kirjattu se, että EU-alueella noudatetaan ”markkinataloutta” – mikä tarkoittaa selkokielellä kapitalistista talousjärjestelmää.

Miksi tavallinen rahvas puolustaisi superrikkaiden oikeutta rikastua entisestään silläkin ehdolla, että se johtaa köyhien köyhtumiseen entisestään? Siihen ei ole mitään järkevää syytä.

Herätkää jo pahvit hypnoosistanne!!

Herätkää näkemään, että olette aivopestyt ihan varhaislapsuudestanne asti!

Tuo aivopesu jatkui leikkikoulussa, peruskoulussa, ammattikoulussa/lukiossa ja yliopistossa. Tuon jälkeen aivopesun toteutti – ja toteuttaa edelleen – valtamedia.

Tuo aivopesu ei ole koskaan lakannut ja jatkuu edelleen.

Minulle tulee myötähäpeän ja toivottomuuden tunne kun näen, että suurinpiirtein minunikäiseni kommentaattorit kirjoittavat kommentteja, joita minä olisin saattanut kirjoittaa teinipoikana noin 45 vuotta sitten – ennen kuin ymmärsin yhtään mitään yhteiskunnan valtasuhteista. Kasvakaa aikuisiksi, oppikaa jotain!

Maanpuolustustahto Suomessa ja Pohjois-Koreassa

Katsotaan mallia Pohjois-Koreasta. Siellä maanpuolustustahto on maailman korkein ja se johtuu siitä, että yhteiskunta pitää huolta jokaisesta. Maksuton koulutus, terveydenhuolto, jokaisella asunto, työpaikka jne. Talous on keskusjohtoinen suunnitelmatalous, joka ei ole alttiina globaaleille suhdannevaihteluille. Kansa rakentaa porukalla hyvinvointia itselleen. Elintaso kasvaa vuodesta toiseen ja se on vain kansan itsensä päätöksen ja toiminnan varassa. Kapitalistinen ulkomaailma yrittää tietysti vaikeuttaa tätä talouspakotteiden voimalla, mutta yhtenäistä kansaa ei voi nujertaa!

Miksi kukaan suomalainen riskeeraisi henkeään ja terveyttään Suomen puolustamiseksi? Ympärillä on pelkkiä kapitalistisia maita niin kuin Suomikin on! Miksi riskeerata henkensä ja terveytensä tyhjän takia?

On aika lopettaa aivoton kapitalismin ylistäminen.

jannekejo

<a href="https://intelligentsija.blogspot.com/">Blogi</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu