Uudenvuodenpuheeni 1.1.2021

Kansalaiset. Päättynyt vuosi 2020 asetti meidät mitä ankarimmalle koetukselle koronaviruksen myötä. Koronapandemian verukkeella mullistimme totutun elämäntavan. Estimme lapsilta normaalin koulunkäynnin ja harrastustoiminnan ja estimme tai vaikeutimme huomattavasti kaikkien niiden elinkeinonharjoittajien elämää, joiden elinkeinoon kuuluu usean ihmisen läheinen yhdessäolo, kuten esimerkiksi ravintola-, baari-, elokuva-, teatteri-, musiikkifestivaali-, urheilu- yms. toimiala. Estimme vapaan matkustelun maan rajojen yli ja jopa maan sisällä.

Pientä kitinää on kuulunut tuon ansiosta, mutta ei läheskään niin paljon kuin pelkäsimme. Haluammekin täten osoittaa kiitoksemme koko kansalle lammasmaisen ja epäkriittisen alistumisen johdosta. Erityisen kiitoksemme haluamme osoittaa kaikille niille sosiaalisessa mediassa oleville henkilöille, jotka ovat kritiikittömästi kaiuttaneet virallista totuutta ja pontevasti trollanneet kaikkea poikkeavaa ajattelua vastaan.

Viimeinen asia, jota vaikeina aikoina haluamme, on kriittinen ja itsenäinen ajattelu. Sellaisesta olisi pelkkää harmia.

Kasvomaskeista on osittain jo tullut osa näkyvästä alistumisen merkistä. Alkuvuoden aikana kasvomaskipakko astuu voimaan kaikilla julkisilla paikoilla ja ehkä myös kotona. Varautukaa siihen, että maskipoliisit tulevat jopa koteihinne valvomaan kasvomaskin käyttöä. Aamuyöstä kilisevä ovikello ei enää ole mikään painajainen entisajan Neuvostoliitossa elämisestä, vaan täst’edes se edustaa vapautta ja demokratiaa. Maskittomat viedään pakkorokotettavaksi ja se on kaikkien etu. Jokainen vastuullinen kansalainen ymmärtää tämän.

Talous on kuluneena vuonna kehittynyt hyvin ja tulee alkaneena vuotena kehittymään entistä paremmin. Pankit antavat valtiolle rajattomasti lainaa ja korot ovat olemattomia. Me voimme hyvin mielin estää normaalin työnteon viruksen vastaisen taistelun nimissä. Miksi kenenkään tarvitsisi työtä tehdä, kun saamme pankista ilmaista rahaa, jolla voimme ostaa kaupasta kaiken tarvitsemamme? Töpselistä riittää sähköä ja netissä saa mesota niin kuin kykenee. Eikö tämä ole mitä mainioin paremminviihtyvyysyhteiskunta? Mihin ihmeeseen työntekoa tarvittaisiin?

Tulevina vuosina ja vuosikymmeninä voimme sitten leikata vähäosaisten hyvinvoinnista tämän velan verukkeella ja kasvattaa rikkaiden yhteiskunnallista valtaa entisestäänkin. Tämä on koko kansan etu.

Koronarokotteet ovat tulleet markkinoille. Kaikki kansa on rokotteelle pantava, mutta kuten sanottu, sillä ei oikeasti ole merkitystä. Koronavirus oli alunalkaenkin vain pelkkä tekosyy. Mutta kaikille lampaille tekosyyksi kannattaa tietysti kertoa, että kaikki totalitarismia kohti vievä kehitys on koronaviruksen syy eikä olisi voinut olla vältettävissä. Näinhän propaganda on ennenkin toiminut: tarkoitus ei ole ollut, että kansa oikeasti uskoisi propagandaa, vaan että se vain tarjoaisi hyvän tekosyyn olla aktivoitumatta vallanpitäjiä vastaan.

Tulevaisuudennäkymät tulevalle vuodelle ja siitäkin eteenpäin kiinnostavat tietysti kaikkia. Koulut ja lasten harrastustoiminta tullaan lakkauttamaan. Jokainen voi opetella netissä mitä haluaa. Jokainen kasvattakoon lapsensa itse. Olemme jo saaneet tarpeeksi sosialismista, jossa veronmaksajien pitää kustantaa luuserienkin lasten koulutus.

Matkustaminen maan rajojen yli on lähtökohtaisesti kielletty. Vain ne henkilöt, jotka voivat osoittaa olevansa vastuullisia ja yhteiskuntamyönteisiä henkilöitä, voivat matkustaa. Minimivaatimus näille on se, että he voivat dokumentoida ottaneensa koronarokotteen.

Kaikkia vanhuksia kehotetaan pysymään vastuullisesti kotonaan ja odottamaan siellä kiltisti kuolemaa, jonka syyksi voitaisiin kuolintodistukseen merkitä jotain muuta kuin koronavirus. Olkaa vastuullisia. Muistakaa, että nuoremmat sukupolvet ottavat esimerkkiä teidän vastuullisuudestanne. Tämä on teidän talvi- ja jatkosotanne. Olkaa onnellisia siitä, että lopultakin tarjoutui tilaisuus todistaa urhoollisuutenne.

Kansainväliset jännitteet eivät ole poistuneet koronaviruksesta huolimatta. Venäjä on edelleen turvallisuusuhka, jota vastaan pitää taistella kaikin mahdollisin keinoin. Koska Venäjä ei näytä haluavan ryhtyä minkäänlaiseen  hyökkäykseen, ei vaihtoehdoksemme jää muuta kuin ennaltaehkäisevä vastahyökkäys.

Suomen pitää liittyä NATO:n mitä pikimmin. Lisäksi on painotettava entistä enemmän mielipideilmaston merkitystä. Internetoperaattoreiden on estettävä pääsy vaihtoehtoista totuutta esittäville sivustoille, esimerkiksi venäläiselle RT-uutistoimiston sivulle. Emme voi sietää sitä, että kansalaiset voisivat saada tietoonsa jotain muuta kuin sitä, mitä meidän omat mediatoimistot tarjoilevat. Tämä taistelu tulee kestämään useita vuosia ja meidän on hankittava käyttöömme kaikki mahdollinen tieto  ja käytäntö, joka voisi auttaa tämän päämäärän saavuttamisessa*.

Vaikka kansallinen ja kansainvälinen tilanne näyttää vaikealta, haluan valaa tulevaisuudenuskoa kansalaisiin. Kun seisomme yhtenä miehenä yhdessä rintamassa, voimme voittaa kaikki vastukset. Tämän onnistumiseksi on kuitenkin ehdottoman tärkeää noudattaa kuria ja itsekuria. Kaikki poikkeavat ajatukset on kitkettävä pois jo itämisvaiheessa. Jos ystäväsi tai sukulaisesi näyttää pitävän mielessään ajatuksia, jotka ovat kriittisiä tai peräti negatiivisia viralliseen totuuteen nähden, on kansalaisvelvollisuutesi vieroittaa hänet sellaisesta tai, jos se ei ole mahdollista, raportoida hänestä lähimmälle vastuulliselle viranomaiselle. Vain tällä tavalla voimme varmistaa kansalaistemme jatkuvan hyvinvoinnin ja kehityksen.

Lopuksi haluan toivottaa kaikelle kansalle hyvää alkanutta uutta vuotta 2021 ja muistuttaa samalla siitä, että jos asiat eivät tunnu olevan aivan niin kuin haluatte, se on itse kunkin oma vika. Siivotkaa kämppänne, peskää ikkunat ja leipokaa pullaa, niin huomaatte, että asiathan ovat oikeasti erittäin hyvin. Turhanaikaisen ruikuttamisen aika on ohi.


*P.S.

jannekejo

https://valtakunnantoisinajattelija.blogspot.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu