Uusi tutkimustulos: Kondomi ei suojaa käyttäjäänsä raskaudelta

Jo vanhastaan on tiedetty, että miehet eivät voi tulla raskaaksi. Nyt on asian tiimoilta tehty uusi tutkimus, joka tarjoaa mielenkiintoisen johtopäätöksen.

Tutkimus tehtiin jakamalla tuo alussa mainittu vanha tieto loogisesti kahteen osaan ja sen jälkeen tarkastelemalla noita osasia rinnakkain. Tällä tavalla yhdistelemällä saavutettiin tuo otsikossa mainittu järisyttävä johtopäätös.

Tässä tarkempi kuvaus tutkimuksesta:

Laitetaan pohjalle nämä tiedot

  1. Miehet eivät voi tulla raskaaksi
  2. Kondomin käyttäjät ovat miehiä

Jaetaan tuo ensimmäinen tieto kahteen osatietoon:

a) Miehet, jotka käyttävät kondomia, eivät tule raskaaksi

b. Miehet, jotka eivät käytä kondomia, eivät tule raskaaksi

Verrataan sitten noita kahta toisiinsa yllämainitun kohdan 2 valossa ja vedetään johtopäätös:

Kondomin käytöllä ei ole vaikutusta käyttäjänsä raskaaksitulemiseen.

Jäämme jännityksellä odottamaan, muuttavatko terveysviranomaiset nyt tämän uuden tiedon pohjalta suosituksiaan kondomin käytöstä raskauden ehkäisemiseen. Vähintään he voisivat asettaa työryhmän pohtimaan asiaa ja antaa aikaa raportin julkaisemiselle sanotaan vaikkapa kesäkuun loppuun asti.

………

P.S. Jos jotakuta kiinnostaisi linkki tuohon tutkimukseen, niin sellaista minulla ei ole antaa. Tein tuon tutkimuksen ihan vain omassa päässäni aikani kuluksi kun kävin ruokakaupassa ostoksilla.

jannekejo

Toisinajattelija. Blogiin on turha kirjoittaa sellaista minkä voi lukea valtamediastakin. Jos en päivän aikana ajatellut yhtään uutta ajatusta tai muotoillut vanhoja ajatuksia helpommin ymmärrettävään muotoon, pidän päivää hukkaan heitettynä. Pentti Linkolan poismenon jälkeen kutsun itseäni valtakunnantoisinajattelijaksi. Jos parempi toisinajattelija ilmaantuu, luovun ilosta kiljuen tästä tittelistä. https://valtakunnantoisinajattelija.blogspot.com/ Kirjoitukseni ovat valmiiksikeskusteltuja: olen käynyt niihin liittyvät keskustelut läpi päässäni jo ennen kirjoituksen julkaisemista. Sen takia en viitsi noita keskusteluja enää julkaisemisen takia toistaa edes yhdessä muiden kanssa. Niinpä olenkin estänyt kommentoinnin. Jos jollakulla on sellainen tunne, että hänellä on jotain mielenkiintoista sanottavaa blogitekstini aiheesta, hän voi vapaasti kirjoittaa siitä omaan blogiinsa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu