Yksi internetin ja somen hyvä puoli: Kansa menettää kunnioituksensa urapoliitikkoja kohtaan

Kun urapoliitikot – kansanedustajat ja ministerit – osallistuvat keskusteluun netissä, kansa huomaa, että noiden urapoliitikkojen älynlahjat ja tietotaso eivät ole ollenkaan sen suurempia kuin keskiverto vaalirahvaankaan. He ovat vain hyvin puettuja ja kauniisti kammattuja papukaijoja, jotka hokevat ulkoa opeteltuja iskulauseita.

Sitä, että tämä tulee kaiken kansan paljain silmin nähtäväksi, on tervehdittävä ilolla.

Edelleen netissä moni urapoliitikko tahkoaa väsyneitä iskulauseitaan aivan kuin uskoen, että ihmiset niitä ahmisivat henkeään haukkoen.

Nuo ammattitakinkääntäjät lämmittävät ahtereillaan eduskunnan jakarandapenkkejä kaudesta toiseen ja aina oppositiossa ollessaan vastustavat kiivaasti sitä mitä ovat hallituksessa ollessaan innokkaasti hyväksyneet ja kääntäen.

Ja sitten he olettavat, että tavallinen vaalirahvas hurraa heille joka käänteessä ihan riippumatta siitä, missä poliittisessa suhdanteessa he kulloinkin sattuvat olemaan.

Noin olikin pitkään, mutta vähitellen asiat ovat muuttumassa ja se antaa toivoa tulevaisuuden suhteen – ainakin pitkällä tähtäimellä. Ehkäpä tästä Suomen ja Euroopan tukahduttavasta yksipuoluejärjestelmästä voidaan päästä eroon vielä meidän elinaikanamme.

Tavalliselle kansalle alkaa tulla mitta täyteen. Ihan niinkuin tuli 1930-luvun Saksassa. Pitää vain toivoa, että tällä kertaa jokin oikeasti vasemmistolainen puolue (sellaisia ei nykyisessä eduskunnassamme ole) tuntisi vastuunsa ja tarjoaisi julkisesti vaihtoehtoa vaalikarjalle. Nykyisin tarjolla olevat vaihtoehdot ovat joko kurjistuminen ilman rasismia tai kurjistuminen rasismin kanssa. Siinä nykyisen eduskuntamme ja oikeastaan koko EU:n eväät.

Uskaltaisiko jokin oikeasti vasemmistolainen puolue tarjota julkisesti vaihtoehtoa ennen kuin se kielletään lailla koko EU:ssa? Uskaltaisiko jokin media julkaista sellaisen?

Suomi ja Eurooppa marssivat jälleen kohti fasismia ja suursotaa

Katso myös:

Suomen populistinen vasemmistopuolue OiVa:

http://oikeavasen.net/

jannekejo

Toisinajattelija. Blogiin on turha kirjoittaa sellaista minkä voi lukea valtamediastakin. Jos en päivän aikana ajatellut yhtään uutta ajatusta tai muotoillut vanhoja ajatuksia helpommin ymmärrettävään muotoon, pidän päivää hukkaan heitettynä. Pentti Linkolan poismenon jälkeen kutsun itseäni valtakunnantoisinajattelijaksi. Jos parempi toisinajattelija ilmaantuu, luovun ilosta kiljuen tästä tittelistä. https://valtakunnantoisinajattelija.blogspot.com/ Kirjoitukseni ovat valmiiksikeskusteltuja: olen käynyt niihin liittyvät keskustelut läpi päässäni jo ennen kirjoituksen julkaisemista. Sen takia en viitsi noita keskusteluja enää julkaisemisen takia toistaa edes yhdessä muiden kanssa. Niinpä olenkin estänyt kommentoinnin. Jos jollakulla on sellainen tunne, että hänellä on jotain mielenkiintoista sanottavaa blogitekstini aiheesta, hän voi vapaasti kirjoittaa siitä omaan blogiinsa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu