Persut onnistuivat torppaamaan yksisarviset

Perussuomalaisten hallitustaipaleeseen on kuulunut monia onnistumisia. Persut ovat valtioneuvostossa mm. estäneet yksisarvisten vapauttamisen Suomen metsiin. Yksisarviset olisivat aiheuttaneet taimikkotuhoja ja mahdollisesti tuhonneet herkkää pohjoista luontoa tavalla, josta toipuminen olisi kestänyt vuosikymmeniä. Tosin kukaan ei ole koskaan ehdottanut yksisarvisten vapauttamista luontoon (persuille tiedoksi, ne ovat mitä todennäköisemmin taruolentoja) mutta koska niitä ei Suomen luonnossa ole, tämä on peruste sille että persut sen torppasivat. Siis sen esityksen, jota kukaan ei ole esittänyt.

Persut Timo Soini etunenässä onnistuivat estämään Guggenheimin museon 40 miljoonan euron valtiontuen budjettiriihessä.  Tosin budjettiriihessä ei käsitelty Guggenheimin valtiontukea, mutta Soini sen torppasi. Siis sen esityksen jota kukaan ei budjettiriihessä esittänyt.

Soini kertoi taannoin puheessaan, miten perussuomalaiset ovat leikanneet tuulivoimatuen. Oikeastihan tuulivoimatukea ei ole leikattu, vaan 2010 sovittu tuulitariffi jatkuu noin vuoteen 2030. Puolet tariffitukisopimuksista on solmittu tämän hallituskauden aikana. Perussuomalaisten Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja selvensi tänään että tukea on leikattu ja persut ovat torpanneet ensin 11 000 megavolttiampeerin, sitten kun "muisti väärin" niin torppasivatkin esityksen ylimääräisen tuhannen megavolttiampeerin edestä. Siis sen esityksen jota kukaan ei ole esittänyt.

Mitä sellaista, jota kukaan ei ole koskaan esittänytkään, sinä torppaisit?

Ei tule valtion rahaa:
https://youtu.be/K0a_ofU-pLE

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu