Vaalirahajeesustelu

Piraatit twittuilevat tänään, miten he ovat ensimmäinen rekisteröity puolue jonka kaikki ehdokkaat ovat jättäneet vaalirahoituksen.  Siis kaksi viikkoa etukäteen. So?

Kuntavaalien rahoituksen ennakkoilmoitukset tulee jättää viimeistään 8.4., siis kahden viikon päästä.  Minun mielestäni ne pitäisi jättää viimeistään ennakkoäänestyksen alkaessa 29.3. mutta kuntavaaleissa ei päätetä tästäkään asiasta. Vaalirahoituksen ennakkoilmoitus on vapaaehtoista. Kävin läpi piraattien vaalirahoituksia ja pienellä otannalla sanoisin, ettei yhdessäkään näy lahjoittajan nimi jolloin mahdolliset sidonnaisuudet jäävät arvoitukseksi.

"Puolueemme on osoittanut, että politiikan avoimuus ei ole pelkkiä vaalipuheita, vaan näkyy myös toiminnassamme.”, kommentoi puheenjohtaja Jonna Purojärvi."

Dejavu! Saramo bloggasi tästä asiasta eurovaalien alla, silloin olivat liikkellä niin piraatit kuin vihreätkin. Ensimmäinen kommentti blogissa: "Piraatit tekevät saman "vedätyksen" aina muutama päivä ennen Vihreitä."

http://saramo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/167816-vihreat-vetivat-ihmisia-hoplasta

Olisi mielenkiintoista kuulla Piraateilta, mihin ajatukseen tämä toistuva vaalienalusstuntti perustuu?

Kirjoittaja symppaa piraatteja ja on elämänsä ainoan vaalituen antanut piraattien eurovaaliehdokkaalle. Oman vaalirahoitusilmoitukseni annan ennakkoon 29.3. mennessä. Olen saanut yksityishenkilöiltä avustuksia noin 2000 euron verran, näillä saan ilmoituksen Annonsbladetiin, Salon Seudun Sanomiin ja Åbo Underrättelsiin.

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu