Mitä eroa on lappilaisella keskustalaisella kansanedustajalla ja kyyllä?

Vastaus otsikon kysymykseen: Toinen on mahallaan mateleva ja ympäristöönsä myrkkyä levittävä suomuisenoloinen luikertelija, ja toinen on käärme.

Keskustan Mikko ”ammutaan sudet armeijan helikopterista konekiväärillä” Kärnä kehottaa jakamaan naamatussa meemiä, jossa kerrotaan että kyy ei ole rauhoitettu. Kärnäläisessä universumissa ”ei rauhoitettu” = ”saa ja pitää tappaa”.

Kirjoittaa Kärnä:
”Häirikkökäärmeen voi siis aivan vapaasti ottaa pois päiviltä. Käärmeetöntä kevättä kaikille! ”

Omassa pihapiirissäni asustelee vaskitsoja, rantakäärmeitä, satunnaisesti kyitä, yksi koira ja 7-vuotias mukula sulassa sovussa. Pidän nurmikon lyhyenä, koitan vältellä erilaisia rojukasoja ja pidän muutenkin tontin siistinä niin etteivät kyyt tykkää kotoutua. Sen muutaman kerran vuodessa kun kyyn näkee metsälenkillä, kierrämme sihisevän otuksen sen vähän kauempaa tiedostaen että jaamme saman elinpiirin ja että kyy omalta osaltaan harventaa mm. Suomen vaarallisimman eläimen (ei, en tarkoita lappilaista kansanedustajaa) elinmahdollisuuksia syömällä niiden isäntäelukoita. Kumisaapas ehkäisee kyynpuremat silloinkin, kun otusparka viimeisenä keinonaan puolustautuu jos varomattomasti meinaa astua sen päälle.

Minä en halua Kärnäläistä käärmeetöntä kevättä, koska käärmeetön kevät tarkoittaa luonnon tasapainon järkkymistä.

Mutta mikä ihme on häirikkökäärme?  

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu