Väyrysen kannattajilla oudon huteria argumentteja

Toisaalla kansalaispuolueen erityisasiantuntija esittää kainon toivomuksen keskustelun tasosta. Keskustelijat ovat kuulemma taantuneet alakoulutasolle ja "itse asiasta, siis Suomen suunnasta, ei haluttaisi keskustella juuri ollenkaan." Paavo Väyrynen tulisi valita presidentiksi koska kaikki muut ehdokkaat kuulemma suunnittelevat maamme itsenäisyyden lopullista tuhoamista ja Suomen hävittämistä itsenäisten valtioiden kartalta. Väyrysen kampanjan tueksi siis maalataan uhkakuvia Suomen itsenäisyyden häviämisestä ja tämän suunnan voi muuttaa vain, ta-daa, Paavo Väyrynen.

Mielenkiintoista että henkilö joka peräänkuuluttaa keskustelua bannaa blogissaan keskustelevat, jos nämä ovat väärää mieltä. Siihen keskustelualusta antaa mahdollisuuden mutta toistan toivomukseni, että  estolista olisi näkyvissä blogin yhteydessä. Nyt näyttää hassulta, kun joidenkin osalta keskustelu näyttää tyrehtyvän kuin seinään.

Avaan siis uuden bannaamattoman keskusteluketjun Paavo Väyrysen presidenttiehdokkuudesta. Miksi Väyrynen olisi paras presidentti Suomelle, tai miksi ei?

 

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu