Touko Aallon vastuunpakoilu jatkuu

Helsingin Sanomien mukaan vihreiden piinapäivät jatkuvat ja sotkujen selvittely on annettu kriisipalaverin jälkeen puheenjohtajan sijaan puoluesihteeri Kaisa Hernbergille. HS vertaa puoluejohtajan vaikenemista ja vastuunpakoilua Timo Soinin aikaisempiin tekemisiin, jolloin likaisen työn teki Slunga-Poutsalo.

Kaupunginvaltuutetun törkeyksien kuittaaminen mustana huumorina ei mennyt Aallolta putkeen. Uudehkon puheenjohtajan kuherruskuukausi on loppu viimeistään tässä vaiheessa, kun kovin "punavihermediana" pilkattu HS:kin toteaa tapahtuneen.

Emma Kari jo kerkesi kertomaan, että kohun syynä on se että alkuunpanijana oli "tumma ja nuori nainen". Minä olen aivan varma että kohua olisi syntynyt vaikka aloitteenpanijana olisi ollut valkoinen vanha mies, jos tämä on johtoasemissa jonkin puolueen sisällä. Itse asiassa esimerkkejä ei tarvitse kaukaa hakea.

Kaisa Hernberg on aktiivinen Puheenvuoron bloggaaja. Jäämme odottamaan seuraavaa selitystä. Touko Aallolta sellaista ei tarvinne odottaa.

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu