Sitoutumaton emeritusprofessori Matti Viren ja Lauran plagiointi

Sitoutumattomaksi illmoittautunut professori Matti Viren kirjoitti tänään Puheenvuoroon blogin Laura Huhtasaaren gradusta. Viesti oli jotain sen suuntaista, että Huhtasaaren gradua ei pidä arvostella ellei arvostele kaikkien muidenkin "julkisuudenhenkilöiden" gradua ja että vuosia sitten joku opiskelija teki vielä paljon enemmän plagiointia. Kirjoitus nousi Uudessa Suomessa sekä Puheenvuoroon karuselliin että uutisiin. Uutinen antaa ymmärtää, että "talousprofessori" on vain hämmentynyt asiasta.

Miten sitoutumaton professorimme on? Googlaus "Matti Viren perussuomalaiset" antaa mielenkiintoisia tuloksia:

Viren on esiintynyt "Suomen perustan" keskustelutilaisuudessa varsin maahanmuuttokriittisin alustuksin.
Matti Virenin tekemän maahanmuuttokriittisen tekstin on kustantanut Suomen perusta, eli perussuomalaisten ajatuspaja, eli perussuomalainen puolue.

"Sitoutumaton" Matti Viren on nauttinut perussuomalaisten säätiön rahoituksesta ja jonka kirjoitukset ja mielipiteet ovat lähellä perussuomalaisten euro-, eu-, ja maahanmuuttopolitiikkaan. Virenillä on oikeus mielipiteeseensä siinä kuin kenellä tahansa muullakin, mutta professorin auktoriteetin taakse kätkeytyminen "sitoutumattomana" kun kyseessä on lähinnä tuki yhdelle presidenttiehdokkaalle kannattaa nostaa framille.

Virenin ajatus siitä että "tapaus Huhtaasaren blogin seuraaminen on hämmentävää" on ymmärrettävämpää, jos tiedostaa Virenin läheiset suhteet perussuomalaisiin.

 

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu