Pikku Kakkosen posti

PIIIKKU KAAKKOSEN POOSTI, POSTILOKERO KOLME-NELJÄ-SEITSEMÄN, KOLME-KOLME-SATAYKSI TAAAMPERE KYYMMENEN!

No moi!

Tällä viikolla me ollaankin saatu ihan huimasti postia. Mikko Lapista toivoo Herra Heinämäkeä takasin. Kuule Mikko, pyydäpäs isiä tai äitiä jos ne vois katsoa sun kanssa sitä meidän e-lä-vä-stä ar-kis-tos-ta. Se on se johon arkistoidaan kaikkea vanhaa, niinku Soikiopää ja Pekka ja Pätkä sellasessa vaaan-hassa leffassa kun värejä ei oltu keksitty. Ja kiitti Mikko kuvasta, julkaistaan se tässä.

Seuraavassa ei ole nimeä lähettäjän nimeä vaan vaan tervehdys. No Tere sullekin. Tässäkin toivotaan ruutuun Lato-orkesteria ja Herra Heinämäkeä. Lisäks kirjeen kirjoittajaa kertoo että aikoo isona kansanedustajaksi että pääsee sanomaan mitä me täällä pikkukakkosessa esitetään. Se on hieno ammatti. Tere vaan!

Tää seuraava ei tuu yhdeltä vaan ihan monelta, kiva kun seuraatte meitä kavereitten kaa eiks vaan? Tossa iässä sitä on kiinnostunut omasta kehostaan ja on ihan normaalia kutsua itseään ja kavereitaan persuiksi, ei siinä ole mitään pahaa. Jutelkaa tosta isienne tai äitienne kanssa. Mut voi, kirjeessä sanotaan et vähän harmittaa kun ei saa leikkii inkkarii ja länkkärii vaan vaan länkkäärii. Me täällä pikkukakkosessa voidaan kertoa et voi sitä leikkiä kunnette loukkaa itseänne tai kavereita.

Ja tän neljäntuulenhatun mä panin päähäni nyt koska saamelainen Pekka kirjoittaa et se ei tykkää saamelaisista jotka ei tykkää siitä että me ei tykätä herra heinämäestä ja sanoo et kaikki saamelaiset tykkää paitsi se yksi niin että ei saa puhua kaikkien saamelaisten puolesta. Kiitos Pekka palautteesta, jatkat tolleen niin ehkä susta tulee joku päivä vielä oikea kunnanvaltuutettu. 

Hei vaan ens kertaan. Silloin meillä onkin taas paljon kirjeitä ihan toiselta puolen maapalloa kun austraalian lapset kertoo miltä oikeesti tuntuu kun ei enää näytetä Kössi Kengurua.

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu