Mikä nimi pöllönpoikaselle? Entä merikotkanpuolikkaalle?

Kun kuvaaja löytää maasta pöllönpoikasen, nostaa tämän pesäpönttöön, käy autolla, nostaa poikasen pois pöntöstä ja vie sen avohakkuuraiskiolle kuvattavaksi, on kyseessä "kiteytys siitä mistä poliittisessa taistelussa on kyse."

Toisinaan löytyy myös kuva, joka kiteyttää cityvihreän luonnonsuojelun ytimen. Tällainen kuva on kaappaus Emma Karin twitistä, jossa kysellään nimiehdotuksia mielipidemanipulaation työkaluksi joutuneelle lehtopöllönpoikaselle.  

Autetaan Emma Karia ja keksitään nimii pöllönpoikaselle. Keksitään samalla nimi sille puoluekentän läpikäyvän energiapolitiikan uhrille, joka silpposi itsensä tuulivoimalan lapoihin. Kotkanpuolikkaan nimi voisi olla Mauri tai Ville.

Emma Karin halimalle tuulivoimalalle ei nimeä tarvitse keksiä, koska Tuuliwatilla on tapana nimetä ne kullakin paikkakunnalla sinä vuonna syntyneiden lapsien mukaan.

 

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu