Syyttäjä: Kunta maksoi Kemiönsaaren kunnanjohtajan synttäriskumpat

Kemiönsaaren Örö-seminaarin jälkiselvittely saa yhä kummallisempia piirteitä. Viime huhtikuussa Kemiönsaaren kunnanjohtaja Anneli Pahta teki tutkintapyynnön Transparency International Finlandista ja sen puheenjohtajasta.

Syyttäjän mukaan kunnanjohtajajan tutkintapyyntö facebook-kommentista ei johda syytteeseen: tutkimukset on lopetettu koska väite ” ei ollut valheellinen eikä vihjaileva” ja täten kunnanjohtajan tutikntapyyntö on aiheeton.

Syyttäjän mukaan on perusteltua sanoa, että Kemiönsaaren kunnanjohtaja pitää syntymäpäiväjuhlia kuntalaisten rahoilla ja että kunnanjohtaja ajaa syntymäpäiväjuhlia kristisoineen kunnanvaltuutetun erottamista (tarkastuslautakunnasta).

Kunnajohtaja itse myöntää, että 210 euron syntymäpäivämaljat on nostettu mutta vierittää ”syytä” hallintojohtajalle, kunnanhallituksen puheenjohtajalle sekä valtuuston puheenjohtajalle. Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Veijo Lucke taas kommentoi että olisipa kummallista jos ei laulu, kukat ja onnittelumaljat kuuluisi asiaan (kuvat 3) ymmärtämättä ilmeisesti lainkaan, että ne onnittelumaljat on merkitty valtuuston seminaarikuluiksi tai että asiassa olisi jotain väärää.

Juristikoulutuksen saaneen kunnanjohtajan tapa käydä kuntalaiskeskustelua veronmaksajien rahojen käytöstä alkoholiostoihin on tehdä tutkintapyyntö poliisille. Tätä ennen jupakka on johtanut valiokunnan perustamiseen, tarkoituksena erottaa kunnan tarkastuslautakunta koska yksi sen jäsen eli minä on kertonut valtuustoseminaarin järjestämisen hinnan.

Mikä hulluinta: Kemiönsaaren kunnanjohtaja tekee poliisille tutkintapyynnön korruptiota vastaan taistelevasta kansalaisjärjestöstä kun tämä kertoo kunnassa tapahtuneesta korruptiosta.

Uuden Suomen aikaisempi uutinen asiasta:
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/244781-kaytiin-alkon-ja-kaljakaupan-kau…

Muoks:
Åbo Underrättelsenin uutisointi tästä uusimmasta käänteestä.

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu