Aivopesu

Aivopesu on pakottavien tekniikoiden soveltamista aivopesun kohteen uskomusten tai käyttäytymisen muuttamiseksi. Suomessa aivopesua harrastavat mm. peruskoulujen opettajat.

Aivopesun konseptia on kritisioitu mm. sillä, että uhrit -sen sijaan että oikeasti muuttaisivat ajattelutapaansa – ymmärtävät että heidän on parempi olla muutavinaan sitä koska he ovat joka tapauksessa kaikkivoivan vihollisen käsissä ja pääsevät näin vähän helpommalla. Tämä tuo toivoa nykyisille peruskoulun oppilaista huolissaan olevalle puolueelle koska pudokkaat ja peruskoulusta selvinneet voivat eheytyä äänestämään heitä kunhan aivopesu loppuu.

Peruskouluissa laajasti käytetty ja aivopesua  hienovaraisempi "Henkinen kontrolli "pitää sisällään kolme vaihetta:

Sulattaminen 

Uhrin ”vanha minä”, nujerretaan heikentämällä hänen puolustuskykynsä esimerkiksi valvottamalla tai syöttämällä hänelle jatkuvasti tunteisiin vaikuttavaa materiaalia. Kaksoissidosilmausten käyttö on tällöin olennainen osa prosessia. Lopulta uhri antaa periksi ja sopeutuu oppeihin. Onko joku koskaan miettinyt, miksi peruskouiu alkaa niin aikaisin aamulla tai miksi evoluutio-oppia edelleen syötetään koululaisillemme?

Muuttaminen
Uhrille syötetään uusi käsitys itsestä ja uusi tapa ajatella, tuntea ja käyttäytyä. Sulattamisvaiheen tekniikat ovat edelleen käytössä. Kaikki me tiedämme että lapsi, mennessään kouluun, on luonnostaan perussuomalainen. Aikuisina vain muutama prosentti. Syynä tähän on peruskoululaitoksen suorittama Indoktrinaatio.

Uudelleen jäädyttäminen

”Uusi minä” vakiinnutetaan. Entisen elämän hyviä puolia vähätellään. Mikäli vanhat kiinnostuksen kohteet ja erityistaidot haitallisia, ne hylätään. Ryhmä on uhrin uusi perhe. Lopullisen päämäärän saavuttaminen voidaan todentaa esimerkiksi taideprojektilla, jossa aikaisempi ja lapsen luonnollinen sidosryhmä piirtyy massamurhaajana.

Mitä tehdä?

On edellytettävä, että laajamittainen opettajien ja opetushallinnon salaliitto selvitetään puolueettomin tutkimuksin esimerkiksi "Suomen Perusta" -ajatushautautumon toimesta. 

Tietolähde: 
https://fi.wikipedia.org/wiki/Mielenhallinta
 

 

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu