Haluatko maksaa lisää tuulivoimatukea? Nämä ehdokkaat haluavat että maksat

Suomen Tuulivoimayhdistys lähestyy eduskuntavaaliehdokkaita hattu kourassa. Jos tuulivoimainvestoinnit eivät etene ne tarvitsevat päättäjiltä "työntöapua" ja merituulivoimalle pitäisi myöntää uusi tukijärjestelmä. Kirjeessään ehdokkaille STY:n toiminnanjohtaja Anni Mikkonen mm. sanoo että hallituksen tulisi:

"…parantaa merituulivoiman toimintaedellytyksiä järjestämällä tuotantotuen kilpailutus merituulivoimapuistolle ja kohtuullistamalla merituulivoiman kiinteistövero. Suomen hallituksen on seurattava tavoitteiden saavuttamista ja ryhdyttävä toimiin, mikäli investointeja ei synny."

Tähän mennessä STY on julkisuudessa kertonut miten uudet tuulivoimalat eivät enää tarvitse tukea. Nyt haetaan ehdokkailta tukea.

Suomi jakaa yhteensä nelisen miljardia euroa yritystukea pelkästään tuulivoimatoimijoille.  Tämä ei riitä paitsi STY:lle, myös sankalle joukolle ehdokkaita. Innokkaita uuden tuen kannattajia näyttää löytyvän vihreiden, liike NYT:in, SDP:n, vasemmistoliiton ja keskustan ehdokkaista. Hajaääniä tulee myös sinisiltä, kristillisdemokraateilta ja kokoomukselta.

Kannatatko uutta tuulivoimatukea nykyisten miljardien päälle? Jos, äänestä listan ehdokkaita.
Jos taas et kannata, toimii toisinkinpäin.

Lista ehdokkaista, jotka jakaisivat veronmaksajien rahoja tuulivoimatoimijoille.

 
 

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu