Ville Niinistö tapasi henkilön joka äänestää Ville Niinistöä!

Uuden Suomen saamien tietojen mukaan Ville Niinistö on tänään twiitannut tavanneensa torilla henkilön joka äänestää Ville Niinistöä. Uuden Suomen aina puolueeton uutistoimitus teki asiasta skuupin ja lööpin. 

"On selvää että vihreiden kannatus on nousussa ja asia valkeni minulle tavattuani tämän henkilön Turun kauppatorin parkkiluolakaivannon vieressä", twittuilee Ville Niinistö.

Tätä ennen olemme kertoneet miten Maria Ohisalo kommentoi uusimpia mielipidemittauksia sanomalla no huhhuh! ja miten Pekka Haavisto  tapasi miehen joka ei ole ennen äänestänyt vihreitä mutta nyt äänestää koska vihreät ovat ehkä sittenkin oikeassa.

Uuden Suomen melkein kaikkiin puolueisiin sitoutumaton uutistoimitus palaa etusivulla asiaan kohta kun olemme varmistaneet toimitukseen tulleen tiedon jonka mukaan Heidi Hautala olisi sanonut "aah".

 

JanneSalonen11
Sitoutumaton Kemiönsaari

Yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineena tiedotusoppi. Yrittäjä ja isä, koiran hovimestari. Pro Kimitoön - Kemiönsaaren puolesta rf/ry:n puheenjohtaja.
Kemiönsaaren kunnanvaltuutettu ja teknisen lautakunnan jäsen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu